Evgheni Prigojin pretinde că fiul lui Dmitri Peskov a luptat ca artilerist Wagner în Ucraina: „S-a descurcat foarte bine”Evgheni Prigojin, liderul grupului de mercenari Wagner, a afirmat că fiul lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, s-a alăturat grupului și a luptat în Ucraina ca artilerist.

Anul trecut, după ce Vladimir Putin a decretat mobilizarea parțială, Nikolai Peskov a ajuns în atenția publică tocmai pentru că a refuzat să se înroleze în armată.

Prigojin pretinde că fiul lui Peskov a luptat în Ucraina

„Fiul lui, care a trăit în America sau în Anglia, dacă nu mă înșel, a cerut să fie înrolat ca simplu artilerist. S-a descurcat chiar foarte bine, îngropat până-n genunchi în noroi și rahat, la un Uragan (lansator multiplu de rachete). Puțină lume știe asta”, a susținut Prigojin într-un interviu cu un corespondent militar rus, potrivit CNN.

Prigojin nu a spus numele artilerstului, dar presa rusă scrie că e vorba de Nikolai Peskov, fiul lui Dmitri Peskov.

Amintim că, în toamna anului trecut, după ce Vladimir Putin a decretat mobilizarea parțială, fiul lui Peskov a refuzat să se înroleze în armată. Sunat, în direct, de un prezentator care s-a dat drept reprezentant al comisariatului, Nikolai a devenit nervos și a spus că nu vrea să se înroleze în armată deoarece el e „Domnul Peskov”.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema