Evenimente din altă realitate organizate de ministerele din România: “Nu putem facem 15 sarmale, daca facem sub 50 se supara vecinii”


A fost risipă de voie bună în curtea Ministerului Agriculturii, de parcă seceta şi alte probleme pe ogoare nu ar exista. Mai mulţi bucătari cu experienţă au gătit pentru a ne arăta cum să nu mai facem risipă de alimente. Deşi trăim vremuri de criză, când toată lumea strânge cureaua, ministrul Petre Daea a ţinut neapărat să marcheze Ziua Internaţională de conştientizare asupra risipei alimentare. “Un moment de reflecţie şi un moment de instruire. Presupune pe de o parte conştientizarea a populaţiei. Sunt tot felul de proiecte”, a declarat Petre Daea.

Însă nu toată lumea a înţeles exact scopul evenimentului. “Mi-a fost foarte greu sa-mi conving soacra sa gateasca cat mancam. Nu putem facem 15 sarmale, daca facem sub 50 se supara vecinii”, a declarat Horia Constantinescu, preşedinte ANPC. “Mâncând ce trebuie, cât trebuie şi când trebuie”, a declarat Petre Daea, ministrul Agriculturii. Şi la Ministerul Sportului a fost veselie. Angajaţii şi-au luat o zi liberă pentru a sărbători Săptămâna Europeană a Sportului. Şi au inventat noi competiţii.

“Am avut mai multe probe. Proba cu bibliorafturile pe scări la subraţ. Am vrut să dăm un semn al instituţiilor publice. Să mai schimbăm puţin procedurile. Eu sunt de 2 ani în acest minister şi sincer ne omoară birocraţia şi procedurile, dosarele”, a declarat Anca Ionescu, angajat ministerul Sportului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

A murit Alexandru Arșinel, la vârsta de 83 de ani. Actorul avea grave probleme de sănătate

Urmatoarea stire

Simona Halep a acceptat invitația la un turneu demonstrativ în luna decembrie

Stiri pe aceeasi tema

Suveranism românesc

Este greu de spus cât va dura, dar schimbarea opiniei în direcția acceptării suveranismului ca politică națională începe…