Eu vorbesc cu Jen, nu despre JenArticol publicat 02 mai 2023

După ce Justin Theroux s-a căsătorit cu Jennifer Aniston, nu a fost o surpriză pentru nimeni, nici măcar pentru el că a devenit subiect de interes maxim pe internet. Într-un nou interviu cu Esquire, publicat luni, starul din „White House Plumbers” a fost întrebat care este filosofia sa când vine vorba despre a face față zvonurilor și exagerărilor de pe rețelele sociale, mai ales în contextul relației pe care a avut-o cu actrița din „Friends”, scrie CNN.

Justin Theroux a explicat că în timp a învățat câte ceva despre navigarea printre bârfele de pe internet.

„Vreau ca toate relațiile mele să existe între cei patru pereți din orice cameră ne-am afla”, a spus Theroux

„Nu încerc să fiu evaziv”, a adăugat el, „dar eu vorbesc cu Jen, nu vorbesc despre Jen”.

Justin și Aniston au divorțat în 2018.

Theroux a mai spus că „după ce am fost într-o relație atât de publică, mi-am dat seama că este mult mai distractiv să nu fii într-una de acest gen”. El a povestit că atunci când spunea „orice, chiar dacă era un lucru frumos, brusc totul lua amploare și se transforma în ceva ce nu era. Așa că pentru mine cea mai este clasica replică ‘Fără comentarii’.”

Theroux și Aniston s-au căsătorit în 2015, după ce s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare de la „Wanderlust” din 2011, peliculă în care au jucat amândoi.

În 2018, ei au dat o declarație comună în care anunțau divorțul.

„Internetul este acest liceu foarte mare”, a declarat Theroux luni, despre interacțiunea lui cu World Wide Web. „De ce naiba te-ai plimba prin el și ai căuta în fiecare cameră și dulap bătăușul care să-ți dea un șut? Nu, mulțumesc”.

 

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema