Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar bărbaţii fug de ea. Cu ce îi sperie blondina pe domniUna din cele mai frumoase femei din lume are parte de un ghinion greu de înțeles. Deși are niște trăsături deosebite și multe doamne și domnișoare ar vrea să arate ca ea, bărbații fug atunci când o văd pe stradă. Ce secret ascunde frumoasa blondină?  Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Cum arată și ce o face atât de specială? Mulți fug mâncând pământul atunci când îi află secretul periculos. Masculii nu vor să se apropie de ea ca să nu o supere.

Una din cele mai frumoase femei este respinsă de bărbați: ce secret are?

Frumusețea a fost clar o calitate impresionantă pentru cei care au deținut-o de-a lungul secolelor. Cu toate astea, în vremurile în care trăim se pune chiar mai mult amprenta pe felul care în arată în special femeile.

Toate doamnele tind spre perfecțiune și își doresc să apeleze și la medicii esteticieni pentru a avea măsurile dorite și un chip perfect. Una din cele mai frumoase femei din lume a reușit să stârnească invidia multora. Cu toate astea, cele care i-au aflat secretul nu au mai vrut să fie în locul lor.

Mai exact, bărbații fug mâncând pământul atunci când o văd. Maria Domark are 24 de ani și este din Israel. Aceasta are un corp tras prin inel, arată deosebit și reușește să îi înnebunească pe masculi la o primă vedere.

De ce mulți se feresc de ea?

Mulți se feresc de ea după ce aud că aceasta a fost în armată preț de doi ani. Femeile din Israel sunt obligate să se înroleze în Armată. Bomba sexy a povestit în mediul online că aude des faptul că îi intimidează pe bărbați cu acest detaliu.

Majoritatea aleg să plece din viața sa după ce iau la cunoștință asta. Blondina cunoaște nenumărate tehnici militare de autoapărare care îi bagă în sperieți pe unii masculi.

Maria a intrat în atenția presei din toată lumea în urmă cu trei ani, moment în care mai multe site-uri mondene din străinătate i-au oferit titulatura de: „cea mai frumoasă femeie soldat din lume”. De asemenea, ea s-a pozat în trecut și în uniformă și cu o pușcă în spate.

Notorietatea ei a crescut și mai mult, iar acum are peste un milion de urmăritori pe contul său de Instagram. Din păcate, pretendenții sunt încă speriați de calitățile sale și nu vor să intre prea mult în sufletul acesteia sau să o cucerească până la capăt de teamă.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Barbara Walters, una dintre cele mai de succes jurnaliste din SUA, a murit la 93 de ani

Urmatoarea stire

Românii sofisticați preferă tortul cu foiţe comestibile de aur şi sclipici, de Revelion 2023. Cofetarii nu mai fac faţă cererii, deși preţurile au crescut simţitor

Stiri pe aceeasi tema

Horoscop sâmbătă, 25 martie 2023

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 25 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare…