Este oficial! Se închide LIDL în România! Au fost găsite produse toxice în magazine. Aruncați-le urgent dacă le aveți acasăProbleme mari pentru LIDL. Gigantul german a fost din nou prins cu produse neconforme, iar cei care suferă cel mai mult din această ecuație sunt clienții, care se pot trezi pe termen lung cu sănătatea șubrezitp. Cu toate acestea, nu se poate spune că amenzile acordate în ultima perioadă de inspectorii ANPC au afectat vânzările.

Acum din nou Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a închis 38 de magazine LIDL după ce au efectuat o serie de controale amănunțite. Amenzile au fost pe măsură și s-au ridicat la 1,5 milioane de euro

Comisarii ANPC au găsit fructe şi legume cu mucegai, produse  expirate sau cu ambalajul desfacut, vitrine şi rafturi pline de mizerie, resturi si mucegai, fiind însă şi nereguli privind etichetarea sau neconcordanţa preţului de la raft cu cel de la casa de marcat, a informat instituția într-un comunicat, vineri, 17 februarie.

Ce magazine LIDL au fost închise

În total, ANPC a decis închiderea temporară a 38 de magazine LIDL din Arad, Prahova, Caraş-Severin, Hunedoara, Neamţ, Iaşi, Constanţa, Olt, Dolj, Braşov, Alba, Mureş, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Bistriţa Năsăud, Ilfov şi municipiul Bucureşti.

„Nu ştiu cum funcţionează această reţea în celelalte ţări. Speram ca măcar în România să fie un exemplu pentru toţi ceilalţi, dar mai ales pentru noi. De asemenea nu ştiu dacă, în ţara de origine a acestui operator economic, se mănâncă legume şi fructe mucegăite sau preţurile de la raft nu se potrivesc cu cele de la casă”, a spus Horia Constantinescu, preşedintele ANPC.

Nu este pentru prima dată când LIDL primește sancțiuni severe de la Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor. Deși magazinele sunt verificate la sânge, iată că problemele se repetă și oficialii companiei nu iau măsurile care se impun, deși de fiecare dată promit că nu vor mai face rabat de calitate.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Japonia solicită o reuniune de urgență a ONU după ce Coreea de Nord a lansat alte două RACHETE balistice/Sora liderului nord-coreean avertizează SUA să oprească exercițiile militare în regiune

Urmatoarea stire

Dublu record pentru Smiley în 2022, conform MEDIAFOREST! Smiley este locul 1 în Topul celor mai difuzate piese la radio şi este singurul artist român cu 8 piese în Top 100

Stiri pe aceeasi tema