Este evident că o numire a unui administrator aflat în conflict de interese și oricum cu notorietate de slab manager, în persoana lui Bobby Păunescu, nu va obține niciodată unanimitate, având în vedere opoziția expresă a asociatului Sorin Oancea


Conflictul dintre proprietarii postului B1TV continuă, în contextul speculațiilor difuzate de postul Realitatea TV. Potrivit unui comunicat oficial transmis de conducerea B1TV, omul de afaceri Bobby Păunescu (fiul lui Gheorghe Constantin Păunescu, asociat cu 50% în firma care administrează această televiziune) este informat public că nu va putea niciodată să devină administrator, cât timp cel de-al doilea asociat, Sorin Oancea, se opune. Bobby Păunescu e acuzat că se pretinde „în mod fals” administratorul televiziunii și că are notorietate de „slab manager”.

„Pentru a pune capăt informațiilor false și speculațiilor care circulă, în special la un post de televiziune concurent, facem următoarele precizări. B1 TV Channel SRL, firma care gestionează licența audiovizuală a postului B1 TV, este o societate comercială care are doi asociați în părți egale, Sorin Oancea și Gheorghe Constantin Păunescu, fiecare cu un procent de 50%. Conform statutului societății, deciziile în cadrul adunărilor generale se iau cu unanimitate, adică trebuie să aibă acordul ambilor asociați.

În data de 19 decembrie nu a avut nicio AGA la B1 TV Channel SRL, ci a fost doar o simplă discuție care a fost înregistrată cu acordul tuturor participanților și al cărei transcript stă mărturie în acest sens, fiind depus și la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București. Deci nu a existat vreo ordine de zi, un vot și cu atât mai puțin să fie adoptată vreo hotărâre, așa cum în mod fals se afirmă. Mai mult, atât reprezentantul asociatului Gheorghe Constantin Păunescu, Bobby Păunescu, cât și avocatul acestuia, au părăsit sediul social, fără a se ține vreo AGA și fără a se adopta vreo hotărâre.

Chiar dacă cineva susține contrariul, așa cum am menționat mai sus, în cadrul societății, deciziile trebuie luate cu acordul ambilor asociați, deci atât revocarea administratorului statutar, dar mai ales numirea unui nou administrator trebuie luate cu unanimitate. În acest context, este evident faptul că o numire a unui administrator aflat în conflict de interese și oricum cu notorietate de slab manager, în persoana fiului asociatului Gheorghe Constantin Păunescu, Bobby Păunescu, nu va obține niciodată unanimitate, având în vedere opoziția expresă a asociatului Sorin Oancea. Din acest motiv, Bobby Păunescu nu poate fi administratorul societății, așa cum în mod fals pretinde în acest moment”, se precizează în comunicatul transmis de B1TV.

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema