Este clar! Andreea Bălan are un nou iubit. S-a dat singură de gol. Detalii intime ies la lumină


Andreea Bălan și-a dedicat timpul celor două fiice pe care le are cu George Burcea. Deși după divorț vedeta a încercat să își refacă viață alături de Tiberiu Argint, iată că lucrurile nu au mers în direcția în care aceata și-ar fi dorit.

Chiar și așa, Andreea Bălan nu se uită deloc în urmă. Vedeta nu vede nicio relație de până acum eșuată și spune că a avut de învățat lucruri cât se poate de importante.

Acum recunoaște că este vindecată complet și că este pregătită să iubească din nou. Are însă artista un nou iubit? Andreea Bălan spune că de acum preferă să țină departe de ochii curioșilor viața ei amoroasă.

Nu vrea să mai știe nimeni nimic și nici să existe comentarii cu privire la un nou iubit, drept urmare, cel mai probabil, vom afla destul de târziu dacă vedeta este cu adevărat sau nu într-o relație.

Asta o ținem la secret (n.r viața amoroasă) pentru că, de-a lungul timpului, nu a fost ok tot ce a scris presa și s-au interpretat multe lucruri și mai bine, nu. Da, normal (n.r. că sunt vindecată). Să iubești este cel mai frumos lucru.

Mie mi se pare că viața mea sentimentală nu a fost foarte… am avut relații de lungă durată. Am doi copii minunați, am fost căsătorită cu tatăl copiilor. Pentru toate persoanele cu care am fost am avut sentimente și nu cred că am avut o viață personală mai diferită față de alte”, a mărturisit Andreea Bălan, pentru fanatik.ro.

Andreea Bălan a reușit să se vindece după divorțul de George Burcea

Andreea Bălan nu se teme de noutate. Vedeta spune că a reușit să evolueze în ultimii doi ani, iar indiferent de ce s-a întâmplat, lucrurile s-au așezat în viața ei. Mai mult de atât, artista este conștientă că din ce în ce mai multe persoane divorțează, drept urmare, cazul ei nu este unul unic.

”Nu există nicio temere. Pur și simplu viața mea fiind publică a fost în atenția oamenilor, atâta tot. Dar viața mea personală nu a fost mai ciudată sau mai diferită față de altele… Dacă luăm multe femei de vârsta mea, majoritatea au ori divorțuri, ori au avut mai multe relații, deci e ceva firesc în ziua de azi.

Nu consider și nu am considerat nicio relație terminată un eșec. Din contră, le iau ca pe lecții și am învățat. Eu, după fiecare relație, am devenit un om mai înțelept, mai bun și am venit cu alte lucruri frumoase în următoarea relație. Deci eu acum sunt mult mai mișto decât acum 2 ani, de exemplu”, a mai povestit ea.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un turist rus înghiţit de valuri, în timp ce căuta aventura la Costineşti pe placa de windsurf. Ultimele imagini cu el surprinse de soţia sa

Urmatoarea stire

“Nu vrem să-i servim pe ocupanți”. Georgienii se răzbună pe ruși și nu le dau voie în baruri decât dacă dau declarație anti-Putin

Stiri pe aceeasi tema