„ Este a doua oară după 12 ani, când fac” FOTO

Adda își ține fanii la curent pe rețelele sociale, iar de curând le-a mărturisit acestora că are mici probleme de sănătate, Iată detaliile! 

Adda, noi probleme de sănătate

Adda le-a povestit fanilor ei faptul că din cauza Borreliei, nu a făcut febră niciodată, iar acum a făcut febră și se simte destul de rău. Totuși, vedeta este fericită că tratamentul pentru diagnosticul ei funcționează corespunzător: 

„Am febră mare, natural. Nu am Covid. E o răceală. Ideea e că din cauza Borreliei, eu nu am făcut febră niciodată. Este a doua oară după 12 ani, când fac febră natural, nu indusă de hipertermie. Semn că tratamentul funcționează și că sistemul imunitar începe să-și facă treaba! Doamne ajută! Mă simt ca naiba, jur! Dar sunt fericită!”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Sursa foto Instagram Adda

Motivul pentru care Adda a vrut să slăbească

Adda a decis să facă o schimbare în viața de zi cu zi și să adopte un stil de viață sănătos: 

„Sincer! Când ai vrut să slăbești, de ce ai făcut-o? 1. Ca să nu te mai simți rușinat/ă? 2. Pentru sănătate. Recunosc că am fost și eu din categoria 1 de foarte multe ori. Și încă mă gândesc (cu frică), că dacă vreodată mă voi îngrășa, o să fiu, din nou subiect de bârfă. Pentru că asta ne face societatea.

Ne lucrează la psihic și ne îndepărtează de adevăratele valori. Respectul față de tine nu înseamnă stres, înfometare și ne iubire. Înseamnă alegeri sănătoase trup și suflet pe care, din păcate, ajungi să le iei conștient, doar după ce te-ai trădat și ai văzut că nu aia e calea spre fericire. Nu mai căuta validarea în ceilalți. Cunoașteți valoarea! Nu le mai da lor puterea! Că e în mâinile tale!”, a declarat Adda pe rețelele de socializare.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ultima persoană care a vorbit cu Alexandru Arșinel înainte ca actorul să fie dus la azil

Urmatoarea stire

Conferențiar Universitar Spune Cum Au Arătat Argumentele Ministrul Sorin Cîmpeanu Dinaintea Demisiei: „O Gogomănie!”

Stiri pe aceeasi tema