”Eram verificată de fiecare dată”


O româncă din Bacău se poate lăuda cu o experiență de viață demnă de un film. Claudia Florian a ajuns să fie croitoreasa personală a Reginei Elisabeta a Marii Britanii, după ce a trebuit să plece de acasă și să își urmeze soțul la lucru în Anglia, împreună cu cele două fiice.

Deși își făcuse un nume în țară, Claudia Florian s-a văzut nevoită să o ia de la capăt. Se întâmpla în 2007. Însă tot rău a fost spre bine. Chiar dacă l-a început a avut o perioadă dificilă, în care lucra la curățenie, românca a reușit să devină și acolo croitoreasă, ba chiar una dintre cele mai bune.

„Am avut noroc şi am întâlnit-o pe Ana Cristache, o altă românca stabilită în Londra. Avea afacerea ei, un magazin de rochii de mireasă. Am lucrat vreo doi ani jumătate împreună, ea ajutându-mă foarte mult să învăţ engleza şi noi tehnici de croitorie. Din păcate, a fost nevoită să vândă afacerea, moment în care m-am găsit în poziţia de a-mi căuta un alt loc de muncă. Mi-am făcut un C.V. şi am plecat prin Londra ciocănind la toate magazinele să văd cine are nevoie de o croitoreasă”, a povestit Claudia, potrivit ziaruldebacau.ro.

Povestea româncei care a fost croitoreasa Reginei Elisabeta este incredibilă!

Pentru că și-a dorit enorm să fie din nou croitoreasă, așa cum era în România, băcăuanca a muncit enorm și a ajuns să fie remarcată de o casă de lux  cu care a călătorit în întreaga lume, fiind implicată chiar și în prezentări de modă de la Paris. Însă ascensiunea ei nu s-a oprit aici. Claudia a fost căutată de asistenta personală a Elisabetei a II-a, Regina Angliei.

”Într-o zi am fost sunată de o persona care nu se prezentase şi mi-a spus că cineva ar vrea să mă întâlnească şi să vorbească cu mine despre un nou loc de muncă. Mi-am zis că trebuie să încerc, pentru că niciodată nu strica experienta unui interviu şi oricum nu aveam nimic de pierdut. Când am ajuns la interviu, am întâlnit o doamnă foarte aspectuoasa, care s-a prezentat ca fiind asistentă personală a Elisabetei, Regina Angliei. Nu îmi venea să cred. Am fost foarte încântată de oferta ei. Am avut un alt interviu la Buckingham Palace, era un nou început pentru mine.”, a spus femeia.

De fiecare dată când întâlneam Regina, trebuia să mă înclin în faţa ei

Claudia a povestit ce trebuia să facă atunci când intra în palatul Reginei și la ce trebuia să renunțe atunci când se întâlnea cu suverana Angliei.

”După interviu, am fost acceptată pentru o perioadă de un an să fac hainele Reginei, să o întâlnesc personal şi să facem probe la diverse materiale pentru a confecţiona piesele vestimentare pe care le purta. Materialele folosite erau 100 la sută mătase naturală, făcute la comandă pentru Regina Elisabeta. Experienţa a fost nemaipomenită. Eram verificată de fiecare dată când intrăm în palatul Reginei şi nu aveam voie cu telefon sau alte aparate cu care puteam face poze sau înregistrări.

De fiecare dată când întâlneam Regina, trebuia să mă înclin în faţa ei şi să spun “Majestatea Voastră”. Mă simt împlinită că am avut această oportunitate să ajung acolo unde nu oricine ajunge şi mai ales pe forţele proprii”, a mai povestit Claudia, care a creat vestimentații și pentru cântăreaţa Beyonce, actriţa Francesca Duton și alte vedere de talie mondială.

Sursa foto: Ziarul de Bacău

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Prognoza meteo 12 septembrie – 10 octombrie 2022. Meteorologii anunţă ploi şi frig

Urmatoarea stire

Rața îl pune în gardă pe Billel Omrani înainte de transferul la FCSB: „Altfel nu mai joacă”

Stiri pe aceeasi tema