Era considerată cea mai frumoasă angajată de la FRF, dar acum e de nerecunoscut! Cum arată Maria după ce a plecat de la forul consus de Răzvan Burleanu


Maria, fiica atacantului căruia regimul comunist i-a schimbat numele, e de nerecunoscut de când a plecat de la FRF.

Era considerată cea mai frumoasă angajată de la FRF, dar acum e de nerecunoscut! Cum arată Maria după ce a plecat de la forul consus de Răzvan Burleanu

Maria Ceaușilă era considerată cea mai frumoasă angajată de la Federația Română de Fotbal, însă în urmă cu trei ani a decis să plece de la forul condus de Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Tânăra s-a ocupat o bună perioadă de timp de proiectele derulate în cadrul Secretariatului General al Federației Române de Fotbal și era foarte prezentă la meciurile naționalei și cele din Superliga, dar din 2020 a hotărât să revină în Craiova și să se angajeze la IR POSDRU SVO, instituția publică care se află în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Chiar dacă nu a mai fost prezentă la meciurile din Superliga, Maria Ceaușilă a rămas destul de activă pe rețelele de socializare, iar fiica lui Gheorghe Ceaușilă este de nerecunoscut. Se pare că tânăra ar fi apelat la mai multe intervenții chirurgicale sau la Photoshop, deoarece trăsăturile sale sunt total diferite față de perioada în care lucra la FRF.

Cine a fost Gheorghe Ceaușilă

Gheorghe Ceaușilă s-a născut pe 11 octombrie 1966, la Boișoara, Vâlcea, și este un fost jucător de fotbal profesionist și antrenor. Pe parcursul carierei a evoluat pentru 12 echipe, iar printre acestea se numără Steaua București, Dinamo București, Universitatea Craiova, Sportul Studențesc și CF Brăila. Totodată, Gheorghe Ceaușilă a adunat cinci partide în tricoul echipei naționale a României.

Pe parcursul carierei de jucător profesionist de fotbal, Gheorghe Ceaușilă a adunat 214 prezențe în Liga 1 și a dat 58 de goluri, a câștigat Cupa României în 1990 – 1991 și a luat titlul în 1985 – 1986 și 1990 – 1991.

Tati este bucuros că activez în domeniul sportiv, îndeosebi în cel fotbalistic. George și-a lăsat amprenta în fotbalul românesc, dar nu numai acolo, ci și în sufletul meu. Pentru mine, fotbalul a fost dintotdeauna un hobby, iar bunul Dumnezeu m-a ajutat să fac din hobby o carieră.

Iubesc fotbalul! Stimez și apreciez efortul jucătorilor şi al antrenorilor! Tot timpul sunt impresionată de rezistența lor atât la stres, cât si la presiunea fantastică, mai ales atunci când este vorba despre loviturile de la 11 metri, moment în care victoria sau eșecul unei echipe stau în gheata unui singur jucător. Trăind in casa cu un fost fotbalist, toate acestea le simt în suflet. Cât despre Universitatea Craiova… rămâne prima mea iubire”, declara Maria Ceaușilă în perioada în care lucra la FRF.

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema