”Emisiunile lui Striblea te adormeau după 30 de secunde”Miercuri, 22 Martie 2023, ora 07:03

355 citiri

Radu Banciu nu are de milă de foștii lui colegi de la B1 TV și a vorbit despre cei care au coborât de pe sticlă în sfera podcasturilor. Concluzia lui Radu Banciu este că aceștia “au eșuat în meserie”.

La Football All Inclusive, de la PrimaSport, Radu Banciu a vorbit și despre moda podcasturilor în România, a emisiunilor online și i-a adus în discuție în acest context și pe foștii săi colegi, Cătălin Striblea și Robert Turcescu.

“E abia la început era cu podcasturile. Încet-încet se coboară de pe sticlă și se merge în online. Dar nu e nimic de capul podcasturilor lor. Asta e ca aia cu televiziunea cu prescripție publică a lui Robert Turcescu. Adică tu n-ai fost în stare să faci pe curat, pe viu, nimic serios, și-atunci promiți că în momentul când o să fii nesemnificativ o să faci…”, și-a început Banciu discursul.

De la Robert Turcescu, el a trecut la Cătălin Striblea, fost moderator la B1 TV, cel care realizează în acest moment podcastul Vorbitorincii alături de Radu Paraschivescu.

“Uite, îmi vine în cap numele lui Striblea. Am fost coleg cu el nu știu câți ani la B1. Nu făcea nimic, nu spunea nimic, emisiunile lui te adormeau după 30 de secunde, era fad, nu transmitea nimic. Ajungi să faci la podcast, acolo ești mai curajos sau care e discuția. Cei mai mulți dintre cei care se mândresc cu asta sunt cei care au dat chix atunci au avut oportunitatea să se adreseze unei lumi deschise. Că la podcast n-are acces tot omul, televiziune are oricine”.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ucraina va obține primul împrumut de la FMI acordat unei națiuni aflate în război

Urmatoarea stire

Tensiunile dintre Bianca și Robert au atins cote maxime: ”Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!”

Stiri pe aceeasi tema

Accidentul de la Jilţ Sud

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, ar urma să ceară luni schimbarea din funcţie a preşedintelui Directoratului CE Oltenia Daniel…