Emily Carey, despre scenele intime din „House Of The Dragon”, filmate alături de Paddy Considine, cu 30 de ani mai în vârstă decât ea: Am fost îngrijorată
Articol publicat 14 septembrie 2022

Emily Carey a vorbit într-un interviu recent despre scenele intime dintre ea și Paddy Considine, pentru serialul „House Of The Dragon”. Actrița de 19 ani, care joacă rolul Alicent Hightower, a recunoscut că a fost „speriată” să filmeze respectivele secvențe din cauza diferenței mari de vârstă (30 de ani) dintre ea și colegul său. „Am fost puțin îngrijorată”, a mărturisit Carey.

Paddy, în vârstă de 49 de ani, îl interpretează pe regele Viserys.

Emily Carey: M-am speriat pentru că, la acel moment, când am citit scenariul, încă nu-l întâlnisem pe Paddy

Într-o discuție cu Newsweek, Emily a spus că a fost extrem de agitată să filmeze înainte de a-l întâlni și de a-l cunoaște pe Paddy: „M-am speriat pentru că, la acel moment, încă nu-l întâlnisem pe Paddy. Nu știam cât de mult simț al umorului are și cât de ușor va fi de filmat cu el.”

Citește și: Actorii din „House of the Dragon” au primit sfaturi valoroase de la starurile din „Game of Thrones”. „Emilia Clarke a fost atât de generoasă”

Emily Carey și Paddy Considine. House of the Dragon (2022). Profimedia

„Prima dată când am citit scenariul am dat de această scenă de sex, apoi  de următoarele scene intime. Tot ce am văzut a fost, știi, un bărbat de 47 de ani alături de mine, eram puțin îngrijorată.”

Emily a povestit că s-a uitat la „Game Of Thrones” pentru a se pregăti pentru acest rol, iar unele scene intime violente au fost prea mult.

Ea a adăugat că a ajutat-o prezența coordonatorului de intimitate pe platoul de filmare: „Să am acel sprijin, să pot vorbi despre tot ce urmează, să nu fiu indusă în eroare sau să mă simt stânjenită. A fost de mare ajutor la repetiții, la fel și pe platoul de filmare. A fost mult mai ușor decât credeam că va fi.”

Acțiunea în „House Of Dragon” este setată cu 172 de ani înainte de cea din „Game Of Thrones”, iar producția are la bază cartea lui George R. R. Martin, „Fire & Blood”.

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Nu mai bine plecaţi toţi? Nouă umilinţă pentru Poli, unde e jenant ce se întâmplă

Urmatoarea stire

Un bătrân de 76 de ani a căzut de la etajul 7 al unui bloc situat pe strada Sovata din Oradea

Stiri pe aceeasi tema

”Eram ca uleiul și apa!”

Articol publicat 16 septembrie 2022 Jennifer Grey, actrița în vârstă de 62 de ani, a vorbit despre relația…