Emilia Ghinescu, pusă la zid pentru că merge prea des la sala de fitness. Cum a reacționat artista: “Nu ai cum să îmi dai sfaturi”


  • Emilia Ghinescu, pusă la zid pentru că merge prea des la sala de fiitness
  • Cum a reacționat artista la spusele hater-ilor

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai bune voci din România. Însă, nici aceasta nu scapă de gurile rele. Recent, interpreta de muzică populară a făcut declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a mărturisit ce critici a început să primească de când s-a apucat de sport.

Emilia Ghinescu, pusă la zid pentru că merge prea des la sala de fiitness

Recent, Emilia Ghinescu a fost și ea ținta criticilor pe internet. După ce artista a început să meargă la sala de fitness, ea a început să fie aspru criticată la felul cum arată. Interpreta de muzică populară este foarte deranjată de atitudinea oamenilor din online.

“Merg la sală în mod obișnuit. Merg de patru ori pe săptămână, cel puțin. Sunt un om care, în general, nu este interesat de ce spun oamenii. Nu mă interesează părerea nimănui, fac ceea ce cred eu că este bine. Mă simt foarte bine așa, la 48 de kg. Normal că se vede masa musculară când te entrenezi.” a declarat Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Vedeta a mai mărturisit că niciodată nu a ținut cont de părerea nimănui și că a făcut întodeauna ceea ce a considerat că este mai bine pentru ea.

“Când văd anumite comentarii rămân uimită. Nu ai cum să îmi dai sfaturi cum să arăt la 45 de ani ai mei, de ce merg la sală de patru ori pe săptămână și de ce fac sport sau de ce am grijă de mine.”, a mai mărturisit interpreta de muzică populară.

Emilia Ghinescu se antrenează intens în sala de fitness

În urmă cu puțintimp, Emilia Ghinescu a postat pe pagina persoanală de Facebook un video, alături de care a scris și un mesaj. Oamenii din online au comparat-o cu un bărbat la aspectul fizic. În acest fel, artista a vrut să lămurească acest aspect și a precizat că nu o deranjează ce spun gurile rele.

‘’M-am gândit mult dacă să postez acest filmuleț sau nu. Vă întrebați de ce? Sunt convinsă că vor exista din nou și din nou comentarii gen «Tu nu vezi că ai devenit bărbat?», «Ești urâtă!», «Ești plină de operații!». Ce să vedeți?! Ele nu mă afectează. Cei care fac sport știu ce vreau să spun. Eu apreciez femeile care au grijă de ele, care vor tot timpul să fie frumoase, pentru ele și nu pentru cineva anume! Vârsta este doar un număr! Referitor la comentariile urâte, Alin, antrenorul meu, a citat o replică absolut genială a lui Arnold Schwarzenegger, atunci când un individ i-a spus «Ești urât! Nu aș vrea să ajung niciodată ca tine»: «Stai liniștit! Nici n-ai să ajungi!». Genial, nu?”, a scris Emilia Ghinescu pe contul personal de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Emilia Ghinescu se antrenează intens în sala de fitness. Cum arată vedeta la 43 de ani: “Vor exista din nou comentarii” / FOTO

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Gazul care se extrage de la Black Sea Oil & Gas, primul gaz din platforma continentală, deja a fost contractat de grupul Engie pe trei ani

Urmatoarea stire

Vladimir Putin a găsit soluția. Cum vrea să oprească rușii care încearcă să fugă de război

Stiri pe aceeasi tema