Elon Musk a pierdut din nou poziția de cel mai bogat om din lume


Elon Musk a pierdut din nou poziția de cel mai bogat om din lume după ce a fost din nou devansat de francezul Bernard Arnault, proprietarul grupului de bunuri de lux LVMH.

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume anul trecut FOTO Arhivă

Acțiunile Tesla au închis luni în scădere cu 6%, diminuând cu 7,4 miliarde de dolari averea lui Elon Musk, care ajungea astfel la 181,3 miliarde de dolari – cu 4,9 miliarde de dolari mai puțin decât Bernard Arnault, care avea 186,2 miliarde de dolari.

Potrivit noului top Forbes al miliardarilor, Musk este în prezent pe locul doi cu o avere de de aproximativ 178 de miliarde de dolari, în urma lui Bernard Arnault, care are 188 de miliarde de dolari.

Averea netă a lui Musk a scăzut sub 200 de miliarde de dolari pe 8 noiembrie, deoarece investitorii Tesla au fost îngrijorărați că directorul executiv și cel mai mare acționar al celui mai valoros producător de vehicule electrice din lume este mai preocupat de Twitter.

Tesla a pierdut aproape jumătate din valoarea sa de piață, iar averea netă a lui Musk a scăzut cu aproximativ 70 de miliarde de dolari de când a licitat pentru Twitter în aprilie. Musk a încheiat afacerea pentru Twitter în octombrie cu împrumuturi de 13 miliarde de dolari și un angajament de capital de 33,5 miliarde de dolari.

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Total
1
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ce mâncau Nicolae și Elena Ceaușescu de Crăciun. Preparatele pe care le aveau mereu pe masă

Urmatoarea stire

(P) Angajatorii se pregătesc pentru transparentizarea pieței salariilor: peste 10.000 de joburi cu salariul afișat, pe eJobs

Stiri pe aceeasi tema

Horoscop marți, 3 ianuarie 2023

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 3 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare…