Eliminare Survivor 22 martie 2023


Eliminare Survivor 22 martie 2023. Un concurent va pleca acasă, în ediția care va rula la Pro TV, în seara aceasta. În consiliul care va avea loc diseară, vor fi propuși către eliminare șapte concurenți. Există posibilitatea ca echipa roșie să rămână în inferioritate numerică. Iată mai jos, în articol, ce anunț a făcut Dan Pavel.

Veștile nu ar fi tocmai plăcute pentru concurenții din echipa Faimoșilor. După ce săptămâna trecută DOC a fost eliminat din competiție (Vezi AICI ce a declarat), „faimoșii” pot pierde încă un concurent. Mai cu seamă, în ediția care va avea loc miercuri, 22 martie 2023, consiliul de eliminare propune șapte nume și, la un calcul probabilistic, echipa roșie pare „favorită” să rămână în inferioritate numerică. Asta pentru că, dintre cei șapte concurenți nominalizați spre eliminare, patru sunt „faimoși” (Ada Dumitru, Kamara, Ionuț Iftimoaie și Mihai Zmărăndescu) și doar trei „războinici” (Andrei Krișan, Robert Moscalu și Lucianna Vagneti).

Vezi și IES SCÂNTEI LA SURVIVOR ROMÂNIA 2023. ALIN CHIRILĂ A FOST PUS LA ZID DE RĂZBOINICI: ”A BĂGAT STRÂMBE”

Șapte concurenți sunt propuși către eliminare, la Survivor România, în ediția din 22 martie 2023

Citește și EI AU CÂȘTIGAT SURVIVOR ROMÂNIA. TRANSFORMĂRILE ȘI ÎNVINGĂTORII IMPRESIONANTULUI SHOW DIFUZAT ACUM DE PROTV

Va fi eliminat un „faimos” în ediția de miercuri, 22 martie 2023!?

Șansele ca un „faimos” să fie eliminat au crescut dramatic și prin prisma cuvintelor rostite de Ionuț Iftimoaie, care și-a rugat fanii, atât în consiliul de luni seara, cât și în cel de aseară, să nu îl voteze, fiind clar faptul că fostului mare campion la kickboxing i s-a făcut dor de casă și familie.

„Mi-a anticipat-o, cumva, de la plecarea lui DOC. A zis că eu voi fi următorul trimis acasă, pentru că sunt o persoană falsă. Dumnezeu m-a binecuvântat cu o familie minunată, cu niște copii minunați și sănătoși. Și, aici, vreau să spun că îl felicit pe Kamara care duce o bătălie extraordinară și este de admirat cum un tată reușește să facă atât de multe eforturi pentru a duce acea misiune. Și chiar vreau să spun un lucru celor de acasă. Dacă, cumva, gândul lor oscilează între mine și Kamara, rugămintea mea este ca votul pentru mine să fie îndreptat către Kamara, astfel încât el să își poată continua misiunea mai departe. Pentru că este mult mai importantă misiunea lui, decât permanența mea aici”, a spus Ionuț Iftimoaie la „Survivor România”.

Vezi și BĂTAIE LA SURVIVOR ROMÂNIA! DAN PAVEL A LUAT FOC ŞI I-A PEDEPSIT IMEDIAT: „NU TOLERĂM VIOLENŢA”

Eliminare Survivor. Ce anunț a făcut Dan Pavel

În consiliu, Dan Pavel a anunțat care sunt cei doi concurenți care au reușit să fie rapizi la jocul pentru imunitate. Astfel că, cel mai bun timp a fost înregistrat de Mihai Zmărăndescu, din tribul Faimoșilor. În tabăra Războinicilor, concurentul care a reușit să marcheze punctul în cel mai bun timp la joc a fost Dan Ursa.

„Concurentul din tribul Faimoșilor, care a adus punctul în cel mai bun timp la jocul de imunitate, este Mihai Zmărăndescu, iar din tribul Războinicilor, Dan Ursa”, a anunțat Daniel Pavel.

Sursă foto: capturi Pro TV – Survivor România

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Putin nu a reușit să asigure un parteneriat bilateral fără limite cu China (ISW)

Urmatoarea stire

Ceaiul verde nu-i bun pentru toată lumea. Efectele toxice pentru persoanele sensibile

Stiri pe aceeasi tema