Elena Udrea, dezvăluiri din spatele gratiilor despre Videanu. Gestul făcut de politician după arestare: „Îi doresc tot binele”Fostul ministru al Turismului în Guvernul Boc a oferit primul interviu de la Penitenciarul Târgșor, acolo unde își ispășește pedeapsa la care a fost condamnată de către magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ). Elena Udrea, dezvăluiri din spatele gratiilor despre Videanu: „Îi doresc tot binele”.

Elena Udrea, dezvăluiri din spatele gratiilor despre Videanu

Elena Udrea a fost condamnată de către magistrații ÎCCJ la șase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. În baza deciziei cu pricina, fostul ministru al Turismului a ajuns după gratii la Penitenciarul Târgșor, de unde a acordat primul interviu pentru presa românească, anunțând dezvăluiri incendiare de pe scena politică.

Subiectul interviului a fost „Statul Paralel”, de la înființarea lui, pe vremea binomului SRI-DNA, până în prezent, potrivit unui mesaj făcut public de către Elena Udrea. Fostul ministru susține că structura camuflată sub forma „Grupului de la Cluj” se pregătește deja să intre în lupta pentru alegerile din anul 2024.

Inculpata din dosarul „Gala Bute” a explicat că, în ciuda faptului că este condamnată, se bucură în continuare de dreptul de a-și exprima părerile. Aceasta a susținut că a ajuns la închisoare în mod ilegal, în cazul său nerespectându-se decizia CCR care i-a salvat de după gratii pe Dan Șova, Constantin Niță și Alina Bica.

În primul interviu acordat jurnaliștilor de la Penitenciarul Târgșor, Elena Udrea a vorbit despre un episod în care fostul său coleg de partid și de guvern, Adriean Videanu, ar fi sărbătorit decizia magistraților de condamnare în dosarul „Gala Bute”. Nu este singura dezvăluire pe care ar fi făcut-o, fostul ministru urmând să facă publice mai multe detalii de pe scena politică.

Adriean Videanu ar fi sărbătorit cu judecătoarea Alina Ilie

„Mi s-a și spus că domnul Videanu a sărbătorit arestarea mea, la câteva zile, cu șampanie. Eu îi doresc tot binele. Chiar tuturor colegilor le doresc să fie bine. N-am o problemă că ei sunt… (De unde știți că a sărbătorit arestarea dvs?) De la persoane care erau de față și au auzit discuțiile”, a declarat Elena Udrea, într-un interviu acordat postului de televiziune Realitatea.

Fostul ministru al Turismului a explicat că nu știe care a fost motivul concret pentru care fostul coleg de partid s-a bucurat că a ajuns în închisoare. Întrebată dacă i-a încurcat afacerile lui Adriean Videanu, inculpata a refuzat să facă speculații.

Elena Udrea a explicat că i se pare nepotrivită situația, dat fiind faptul că Adriean Videanu ar fi băut șampanie cu jucătoarea Alina Ilie, care apare în toate dosarele fostului ministru al Economiei.

Reacția fostului ministru al Economiei Adriean Videanu

Adriean Videanu a fost contactat de jurnaliști, pentru a transmite o poziție referitoare la acuzațiile ce i-au fost aduse. Fostul șef de la Ministerul Economiei a spus că nu este în țară și, în plus, a refuzat să comenteze „aberații”.

„Atât vreau să vă spun: mă rog zi (de zi – n.r.) pentru sănătatea Elenei! În rest, nu comentez ABERAȚII! Vă rog să considerați că acesta este punctul meu de vedere!”, a transmis fostul ministru al Economiei Adriean Videanu, într-o intervenție pentru Realitatea.net.

Te-ar putea interesa și: Decizia luată de Elena Udrea pentru a-și păstra averea. Planul pe care îl are fostul ministru

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. În prezent, își ispășește pedeapsa la Penitenciarul Târgșor.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Putin cheamă 147.000 de ruși la serviciul militar obligatoriu

Urmatoarea stire

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu vrea eliminarea totală a pensiilor speciale – Știri de ultimă oră

Stiri pe aceeasi tema