Electrocasnicul care consumă în 60 de secunde cât alte aparate în 4 ore


Acum, în această perioadă cu sume mari la facturile de energie electrică, e bine să fim atenți la ce electrocasnice folosim și cât timp, mai ales că există cel puțin un aparat care consumă cât 475 de becuri economice. Mai mult, consumă într-un singur minut cât alte electrocasnice în patru ore. Și este nelipsit cam din orice gospodărie.

Robotul de bucătărie, cuptorul electric, mașina de spălat rufe sau cea pentru vase, uscătorul și alte echipamente casnice consumă, fără îndoială, energie electrică. Dar ca aspiratorul nu e niciunul.

Exact! Poate consuma cât 475 de becuri economice de 4 Watti. Însă, totl depinde de clasa din care face parte. Aspiratoarele care fac parte din categoria A vor consuma mult mai puțin față de cele care fac parte din categoria G. De asemenea, cele care fac parte din categoria tripul A (AAA) vor consuma și mai puțină energie electrică.

FOTO – Pexels

Bineînțeles, pe lângă aspirator, există și alte electrocasnice care consumă mai mult decât alte aparate. Printre ele, aerul condiționat, calculatorul, cuptorul cu microunde, frigiderul sau televizorul.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Dani Oțil, surprins de Ramona Olaru într-o ipostază adorabilă alături de fiul său, la Neatza cu Răzvan și Dani: „Nu plâng”

Urmatoarea stire

Premiul Nobel pentru Pace 2022. Laureaţii din Ucraina, Rusia şi Belarus denunţă războiul “criminal” al lui Putin

Stiri pe aceeasi tema