El este Laurenţiu, tânărul care a murit spulberat de o maşină în timp ce se afla într-o benzinărie din Buzău, înainte de CrăciunTragediile se țin lanț înainte de Crăciun. Un tânăr în vârstă de 25 din județul Buzău și-a găsit sfârșitul după ce a fost lovit de o mașină scăpată de sub control. 

Laurenţiu se afla într-o stație de alimentare cu GPL împreună cu prietena lui și cu un văr.

Mașina scăpată de sub control a lovit și alte trei autoturisme parcate în apropiere. Atât șoferul vinovat cât și alte două persoane au ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut vineri seară în localitatea buzoiană Luciu. Aflat la volanul unui autoturism, un tânăr de 25 de ani a pierdut controlul și a intrat cu viteză într-o stație de alimentare cu GPL.

Din nefericire, acolo a lovit doi bărbați care stăteau de vorbă lângă un autoturism parcat. Impactul a fost fatal pentru unul dintre ei, un bărbat de 25 de ani.

În accident a fost rănită și iubita tânărului decedat care se afla într-una dintre mașinile parcate la PECO, izbite puternic de autoturismul ieșit în decor. Nu își mai amintește foarte multe din pricina șocului.

Mama tinerei consideră că autoritățile trebuie să își facă treaba, iar cei vinovați să plătească pentru teribilul eveniment rutier.

Polițiștii buzoieni au deschis un dosar penal pentru a stabili modul în care a avut loc accidentul rutier.

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema