El este jandarmul care i-a bătut pe scandalagii din Costinești! A fost luptător în trupele de elită ale Legiunii StrăineEl este jandarmul care i-a bătut pe scandalagii din Costinești! Potrivit Jandarmeriei Române, înainte să se înroleze în Legiunea Străină, jandarmul a fost rugbist la un club din Mangalia.

Citește și Mircea Geoană îi liniștește pe români! Reacția secretarului adjunct al NATO, după explozia de la Costinești. ”România este în siguranţă, chiar dacă Marea Neagră e tensionată”

El este jandarmul care i-a bătut pe scandalagii din Costinești!

El a ajuns în atenția publicului din România, după ce marți a fost implicat în bătaia generală care a avut loc pe o plajă din Costinești, ce ulterior, a generat o serie de dezbateri în spațiul public cu privire la modul de intervenție al forțelor de ordine.

Vă reamintim că în cursul zilei de marți polițiștii și jandarmii au intervenit, pentru a despărți două grupuri de turiști care s-au încăierat.

Cu toate acestea, în loc să se potolească, unii dintre turiștii scandalagii s-au repezit la oamenii legii, iar unii dintre ei l-a atacat pe la spate pe unul dintre jandarmi, pe care a încercat să îl pună la pământ, însă militarul a reușit să evite atacul.

Atunci când turistul a început să îl înjure pe jandarm, acesta din urmă l-a lovit fără să stea pe gânduri, fapt ce l-a înfuriat destul de tare pe scandalagiu care a sărit la bătaie.

Imediat, polițiștii au început să dea cu spray lacrimogen, în timp ce jandarmul s-a luat la bătaie cu un bărbat care a încercat să-l lovească. La un moment dat, militarul l-a lovit cu piciorul pe scandalagiu, după care i-a tras un pumn în bărbie. În urma loviturii, atacatorul a căzut secerat, iar jandarmul i-a mai aplicat o lovitură.

Potrivit unor surse din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), jandarmul care a fost surprins în timp ce se luptă cu agresorii din Costinești este un fost soldat în cadrul Legiunii Străine, scrie Gândul.

Bărbatul este originar din Costinești și înainte să se înroleze în Legiunea Străină a fost rugbist la un club din Mangalia.

După aproximativ zece ani, de legiune acesta a revenit în țară și a intrat în rândurile Jandarmeriei Române.

Citește și VIDEO Bătaie ca-n Şapte Păcate, pe plaja din Costineşti, între poliţişti şi mai mulţi scandalagii. Godină publică imaginile şi îşi apără colegii

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema