El este ”Belmondo de Arad”, interlopul găsit mort în casă chiar de ziua luiUn cunoscut interlop din Arad a fost găsit mort în casă chiar de ziua lui.

Polițiștii au intrat în locuința lui Marius Datcu, cunoscut drept “Belmondo de Arad“, după ce fratele acestuia i-a alertat pentru că nu îi răspundea la telefon de câteva zile. 

În data de 25 mai, bărbatul ar fi împlinit 48 de ani. Fratele său, care încerca să dea de el de câteva zile, a alertat pompierii care s-au deplasat la apartamentul în care bărbatul stătea cu chirie. Aceștia au spart ușa și l-au găsit pe interlop mort în pat, fără urme de violență pe corp. 

Marius Datcu, zis Belmondo, era un interlop din garda veche, unul dintre locotenenții lui Uțu Rohozneanu, aflat acum după gratii pentru trafic de droguri. 

În vara lui 2021, prietena lui Belmondo, Anca Mureșan, o fostă ziaristă, era găsită moartă în Mureș. Cei doi consumaseră ”șoricioaică” în acea zi. Tânăra a intrat în apă și nu a mai ieșit. Marius Datcu nu a anunțat poliția despre dispariția ei, pe motiv că ar fi adormit. 

Acum, trupul bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală. Din primele informații, bărbatul era mort încă de acum câteva zile. Urmează ca medicii legiști să stabilească cu exactitate cauza morții. 

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

20% dintre tinerii români nici nu învață, nici nu muncesc

Urmatoarea stire

Armata rusă a bombardat o clinică din Dnipro. Cel puţin un mort şi 15 răniţi

Stiri pe aceeasi tema