“Ei nu știu cine sunt!”  • SuperLiga: PetrolulMioveni, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: SepsiRapid, luni, 20:30, DGS 1

Portarul a semnat atunci cu Rayo, iar astăzi joacă pentru Eibar, în al doilea eșalon spaniol. Recent, Luca s-a plâns de faptul că numele tatălui său, unul cu foarte mare greutate în fotbal, mai mult l-a încurcat decât să îl ajute în carieră. 

Numele “Zidane”, o povară pentru Luca

Luca a mărturisit că este o victimă a prejudecăților, întrucât lumea crede că a ajuns fotbalist profesionist doar pentru că “Zizou” l-a împins de la spate. 

“În lumea fotbalului vreau să fiu privit ca Luca. Să mă judece după meciurile pe care le-am jucat până acum. Să nu meargă mai departe decât atât și să nu mă compare cu tata. Mă doare că sunt oameni care nu mă cunosc, dar vorbesc despre mine.

Ei spun ce cred și de multe ori sunt victima prejudecăților. Ei nu știu cine sunt. Încă de mic am încercat să ignor aceste lucruri. Sunt mai expus decât orice alt fotbalist din cauza numelui de familie pe care îl am.

Bryan Baeumler își angajează soție ca manager de proiect la propria companie de construcții. Vezi Construcții în familie pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 21:00.

Când e vorba de alt jucător nu se mai vorbește atât de mult. Aceste lucruri te dor în momentul în care mergi la o echipă. Nu s-a întâmplat doar o dată, a devenit o obișnuință. 

Să ți se repete că ești ce ești datorită tatălui tău… Pare că munca depusă zilnic nu contează, ei cred că tatăl meu se află în umbra mea și mă ajută. Respect părerea tuturor, dar e dificil de gestionat”, a mărturisit Luca Zidane, conform presei spaniole

  • Zinedine Zidane are patru băieți: Enzo, Luca, Theo și Elyaz. 

Luca Zidane e la a patra echipă din carieră

Francezul și-a petrecut junioratul la Real Madrid, însă nu a reușit să se impună la echipa mare, astfel că în 2019 a fost împrumutat pentru un sezon la Racing Santander. 

Ulterior, în toamna lui 2020 a părăsit definitiv campioana Spaniei și a semnat cu Rayo, iar peste alți doi ani a devenit jucătorul celor de la Eibar. 

  • Două milioane de euro este cota de piață a lui Luca Zidane, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Etichete: zinedine zidane , eibar , luca zidane


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeste continuarea pe www.digisport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema