Egiptul construiește o nouă zonă-tampon la granița cu GazaEgiptul construiește o zonă-tampon și un zid masiv, cu o lățime de 3 kilometri, de-a lungul graniței cu Gaza.Secretarul general al ONU condamnă raidul FDI asupra spitalului Khan Younis.Cel puțin 12 morți în urma unei lovituri aeriene israeliene asupra taberei de refugiați Nuseirat din Gaza, afirmă oficiali palestinieni din domeniul sănătății.

Egiptul construiește o zonă-tampon și un zid masiv, cu o lățime de 3 kilometri, de-a lungul graniței cu Gaza, arată noile imagini din satelit furnizate de Maxar Technologies.

Imaginile, realizate în ultimele cinci zile, arată că o secțiune semnificativă a teritoriului egiptean dintre o șosea și granița cu Gaza a fost distrusă cu buldozerul.

Când zona tampon va fi finalizată – aceasta se întinde de la capătul frontierei cu Gaza până la Marea Mediterană – va înghiți complet complexul de trecere a frontierei dintre Egipt și Rafah. La granița propriu-zisă, mai multe macarale au fost văzute în timp ce…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema