Egalul marelui Dobrin! » Vineri începe un sezon istoric pentru singurul jucător dintre UEFAntasticii României care mai e în activitate

Articol de Andrei Crăiţoiu, Liviu Manolache – Publicat miercuri, 06 iulie 2022, 09:50 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 10:19

Marius Constantin (37 de ani) pornește vineri la drum în cel de-al 21-lea său sezon de Liga 1, egalându-i pe Nicolae Dobrin, Ionel Dănciulescu și Iosif Cavai.

Noul sezon competițional ce va începe vinerea viitoare va fi unul istoric pentru fundașul Marius Constantin, 37 de ani! Transferat de FC Argeș după experiența de la CSU Craiova, Marius va bifa cel de-al 21-lea său sezon pe prima scenă fotbalistică. Primul fiind în tricoul galben-negru al celor de la FC Brașov în sezonul 2002-2003.

Marius Constantin, egalul marelui Dobrin

Vorbim despre o performanță pe care doar alți trei fotbaliști au reușit-o până acum! Unul dintre ei chiar în tricoul „vulturilor” piteșteni: Nicolae Dobrin, „Prințul din Trivale”. Alături de el, Ionel Dănciulescu și Iosif Cavai. În urma lor vin, cu 20 de sezoane bifate, Costică Ștefănescu și Liță Dumitru.


Cu 423 de prezențe pe prima scenă fotbalistică la FC Brașov, Rapid, FC Vaslui, ASA Tg. Mureș, Viitorul, Gaz Metan și CSU Craiova, Marius și-a mai stabilit o bornă importantă în noul sezon: intrarea în Top 10 al jucătorilor cu cele mai multe prezențe în Liga 1.

Marius Constantin viseză la Top 10

În prezent ocupă poziția 14, la 20 de meciuri de locul 10, pe care staționează din 1988 Liță Dumitru (442 meciuri). Liderul absolut al prezențelor în prima ligă e Ionel Dănciulescu (515 meciuri), urmat de Costică Ștefănescu (490) și Florea Ispir (485). 

250.000 de euroeste cota de piață pe care o are Marius Constantin în acest moment

Marius este singurul jucător din UEFAntasticii României care mai e în activitate, fiind pe teren la „dubla” istorică din sferturile de finală ale Cupei UEFA, dar și recordmanul la capitolul cartonașe roșii primite dintre cei activi în L1, 17! 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Scrisoare-avertisment pe piața transferurilor: Liga 1, în vârful listei rușinii

Groparii lui Dinamo, înapoi la locul faptei » 7 au semnat în Liga 1, doi au prins contracte afară

Citeste continuarea pe www.gsp.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Carla’s Dreams, Irina Rimes și The Motans cântă la Romexpo; vezi programul și regulile de acces

Urmatoarea stire

Primele declarații ale lui Carlos Santana după a leșinat pe scenă. Ce s-a întâmplat cu chitaristul și cum se simte acum VIDEO

Stiri pe aceeasi tema