Educația se face cu umorDana Budeanu, creator de stil, a fost invitata emisiunii Față în față cu Ion Cristoiu, realizată de publicistul și scriitorul Ion Cristoiu. Aceasta spune că este foarte important să ne simțim bine așa cum suntem și să fim relaxați în societate. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”

„Eu cred că educația se face cu umor. Chiar și atunci când îți educi copilul, nu trebuie să-l cerți ca să înțeleagă, poți face o glumă. Eu cred că toate criticile mele au educat enorm. În timp, am văzut schimbările.

M-am mai întâlnit pasager cu oameni despre care am scris și, deloc surprinzător, absolut toată lumea a luat-o ca pe o glumă, ca pe un pamflet. Oamenii nu sunt atât de rigizi.

Oamenii sunt foarte deștepți, în general, și oamenilor le place umorul. Oamenii tind să nu mai fie atât de relaxați în societate. Este foarte important să te simți liber așa cum ești”, a spus Dana Budeanu.

Emisiunea o puteți urmări pe gandul.ro, pe pagina de Facebook Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Curatenie de iarna! Sapte jucatori sunt out de la Poli Timisoara – Opinia Timisoarei

Urmatoarea stire

Claudiu Năsui, fost ministru: ‘BNR a acţionat ca un pompier piroman. Cresc toate ratele’

Stiri pe aceeasi tema

Se bat politicienii pe cazul Djokovic

Guvernatorul republican al statului Florida, Ron DeSantis, i-a cerut preşedintelui democrat american Joe Biden să-i permită tenismanului sârb…