Eduard Novak s-a clasat pe locul 12 în proba de 1 km contratimp, categoria C4Sportivul rom├ón Eduard Novak s-a clasat pe locul 12 ├«n proba de 1 km contratimp, categoria C4, vineri, la Campionatele Mondiale de paraciclism de la Glasgow, anun╚Ť─â Agerpres.

Novak a ├«ncheiat la 6 sec 365/1000 de britanicul Jody Cundy, care a reu┼čit cel mai bun timp din calific─âri, 1 min 03 sec 614/1000. Primii ┼čase clasa┼úi din cei 24 de concuren┼úi s-au calificat ├«n final─â.

Miercuri, fostul ministru al Sportului s-a clasat pe 19 în calificările probei de urmărire individuală C4, iar joi a fost al 13-lea în proba de contratimp 200 m.

Novak ia parte ┼či la omnium C4, prob─â pentru care conteaz─â rezultatele de la 200 m contratimp, urm─ârire individual─â, contratimp 1 km ┼či scratch.

Eduard Novak, multiplu campion mondial la paraciclism, va concura duminică în cursa de scratch.

Singurul campion paralimpic al Rom├óniei (2012, urm─ârire) particip─â cu o dispens─â special─â la aceast─â competi┼úie, pentru c─â nu a evoluat ┼či nu a acumulat puncte ├«n concursurile de Cup─â Mondial─â. Dac─â va ob┼úine puncte importante la aceste Mondiale ┼či la cele de anul viitor, Novak poate spera la o participare la Jocurile Paralimpice de la Paris.

Citeste continuarea pe www.stiripesurse.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema