Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Care sunt marile schimbări pe care le impune 2023 (VIDEO)Alina Bădic și invitații ei, Ingrid Baciu și Eugen Mîrtz, au discutat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre toate propunerile cu care 2023 vine către noi.

Schimbările pe care le propune anul 2023

Marea schimbare din 2023. Ce strategii ai în acest an? Învață să îți controlezi mintea, faceți conversia de pe frecvențe joase pe frecvențe înalte, hotărâți pe ce direcție mergeți, construiește adevărata ta identitate, știi ce ai de vindecat, care sunt fricile cu care te confrunți, din ce zonă vin umbrele tale, care sunt cele mai puternice atașamente din viețile trecute și ce lecții ai de învățat din viața actuală sau ce îți dorești să apară cel mai mult în viața ta? Sunt întrebări pe care cu siguranță le vom pune în 2023, momente de mare intensitate din punct de vedere energetic. Astăzi vom discuta despre toate propunerile cu care 2023 vine către noi, a spus Alina Bădic la începutul emisiunii.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 februarie. Nativii berbec au parte de o protecție divină care apare prin intermediul unor persoane care vor foarte mult să ajute (VIDEO)

Ingrid Baciu a explicat care sunt principalele întrebări pe care trebuie să ni le punem în 2023 și cum putem să ne împlinim visul:

„Greșeala fundamentală a individului și a societății umane actuale este că nu trăiește în adevăr, cine sunt? De unde vi, educație, pregătire, aspirații, concepte, principii, credințe…Cum se pliază acestea pe matca realității universale. Pot eu să aduc în manifestare ce aș putea deveni? Dacă da, când, la ce moment? Ce trebuie să mai adaug ființei mele, ce trebuie să scot? Sunt suficient de pregătit să intru într-un proces, să fac parte într-un arsenal de luptă în favoarea lucrurilor care trebuie să vină în manifestare.

Ca să îți atingi visul, trebuie să ai frecvență energo-informațională a visului manifestat. Totul e cuantificabil în univers. Dacă ar fi să cuantificăm valoarea energo-informațională a visului visat ai putea constata că are undeva la +100, de la 0 la 100. Energetica ființei poate să aibă -10. Nu ai nicio șansă să îți împlinești visul. Ai emanat ceva frumos, cu adevărat strălucitor, a fost un impuls, a fost un moment, o credință focalizată în acel moment pe acea dorință și atât, te-ai dezacordat din energia dorinței, ai ieșit în afara frecvenței fluxului”,a  explicat Ingrid Baciu.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ministerul francez de Externe a spus că Europa a redus dependența de gazul rusesc de la 40% la 8%

Urmatoarea stire

SUA au doborât balonul chinezesc: americanii au aşteptat până când a ajuns deasupra oceanului

Stiri pe aceeasi tema