Ediția de adio a lui Chrysler 300C, sold out în doar 12 ore

Ediția limitată care anunță finalul modelului Chrysler 300C a devenit sold out în doar 12 ore de la debut. Aceasta va fi replicată în 2.200 de exemplare în SUA și Canada.

În urmă cu două zile, Chrysler a anunțat o ediție specială care marchează finalul de carieră a modelului 300C. Tot atunci, reprezentanții companiei au dezvăluit că aceasta va fi produsă pe parcursul unui singur an și că vor fi asamblate 2.000 de exemplare pentru SUA și 200 pentru Canada.

Șeful Chrysler, Chris Feuell, a declarat acum că toate cele 2.200 de exemplare au fost rezervat în primele 12 ore de la debut. Cei care își doresc o asemenea mașină în colecție au depus un avans, dar suma este necunoscută.

Lista de comenzi nu a fost, însă, închisă. Doritorii se pot, încă, înregistra în caz că cineva renunță.

Ediția specială Chrysler 300C este oferită în 3 nuanțe exterioare, iar sub capotă ascunde un motor V8 Hemi de 6.4 litri. Unitatea dezvoltă 492 CP și 644 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 4.3 secunde. Viteza de top este de 257 km/h.

via Motor1

Citeste continuarea pe www.automarket.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Noutățile lunii septembrie pe Netflix: Primul film 18+ al companiei, noi seriale cu baroni ai drogurilor și o adaptare nouă a unei povești clasice

Urmatoarea stire

„Salman Khan“, apariție de senzație la iUmor. A venit să o cunoască pe Iulia Vântur

Stiri pe aceeasi tema