Economica.net – Bogdan Putinică, Microsoft România: Avansarea României ca lider de inovație și producție digitală se poate doar cu acțiuni comune ale mediului de afaceri, ONG-uri, sfera publică și comunitatea academică„(…) Succesul așa cum îl vedem noi – avansarea României ca lider de inovație și producție digitală – nu poate fi decât rezultatul unor acțiuni comune ale mediului de afaceri, alături de organizațiile din sectorul non-guvernamental, de cele din sfera publică și de comunitatea academică. Microsoft Envision este parte din acest efort, fiecare ediție propunându-și să actualizeze această viziune comună asupra unui viitor digital pentru România și oferind un loc pentru conversațiile și dezbaterile care au puterea de a transforma această ambiție în realitate”, afirmă Bogdan Putinică, General Manager Microsoft România. 

Microsoft Envision România este un eveniment emblematic, cu tradiție în România, și aduce anul acesta în prim-plan modalitățile prin care inovația și tehnologia redefinesc dezvoltarea organizațiilor într-o lume bazată pe hiper-conectivitate, automatizare și progresul inteligenței artificiale.

Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 29 martie, la Palatul Parlamentului, unde lideri de business, reprezentanți din conducerea Microsoft la nivel regional și local, voci ale celor mai dinamice startup-uri din România, precum și înalți reprezentanți ai sectorului public vor explora oportunitățile pe care tehnologia le oferă atât mediului de business, dar și sectorului public din România.

Bogdan PutinicăGeneral Manager Microsoft România, va vorbi, în deschidere evenimentului, despre modul în care organizațiile pot genera mai multă valoare prin investiții în tehnologie, dar și despre oportunitățile pe care România le creează și rolul pe care industria IT îl are în dezvoltarea durabilă a țării. La rândul său, Michelle Simmons – General Manager CEE Multi Country Region la Microsoft – va aborda tema rezilienței, a eficientizării costurilor și a dezvoltării organizațiilor chiar și în perioadele marcate de schimbări și provocări.  

”Dincolo de produsele și serviciile prin care Microsoft susține de decenii dezvoltarea digitală și tehnologică la toate nivelurile economiei și societății, rolul nostru ca lider al acestei industrii vine și cu responsabilitatea de a contribui direct la acest proces prin educație, informație și crearea de sinergii pozitive între toți potențialii participanți.

Ne bucurăm să vedem că, pentru mulți dintre clienții noștri, transformarea afacerii prin intermediul tehnologiei cloud și a soluțiilor AI are loc în săptămâni, nu în ani. Este din ce în ce mai evident faptul că organizațiile din sectorul public și din cel privat care folosesc tehnologia devin mai eficiente, fie că generează mai multă valoare din investițiile existente, fie că își consolidează activitatea pentru a reduce costuri, precum și complexitatea operațională Pe 29 martie, Microsoft, prin forța celei mai integrate platforme de cloud și descoperirile de ultimă oră în domeniul inteligenței artificiale, își reafirmă angajamentul de a aduce tehnologia mai aproape de oameni (…)”, spune șeful Microsoft România.

Cea de-a doua parte a Microsoft Envision România are ca focus avantajele digitalizării sectorului public, precum și rolul securității cibernetice în construirea unui viitor digital sigur pentru toate organizațiile. Anton Rog – General de Brigadă și Director General al Centrului Național Cyberint – va vorbi despre evoluția peisajului cibernetic și soluțiile pe care companiile, dar și instituțiile statului le au pentru a combate acest fenomen ce afectează economia globală.

De asemenea, în a doua parte a evenimentului, experți Microsoft, dar și reprezentanți ai unor companii și start-up-uri din domeniul sănătății, vor expune motivele pentru care este importantă accelerarea transformării digitale și întărirea securității cibernetice în rândul organizațiilor.

Citeste continuarea pe www.economica.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Vodafone intenționează să disponibilizeze 1.000 de angajați în Italia

Urmatoarea stire

Nvidia GeForce RTX 3050 review

Stiri pe aceeasi tema