Economica.net – Ana-Maria Borlovan, Uber ECE: Anul acesta a început extraordinar pentru Uber în România. Înregistrăm o creștere de două cifre față de perioada de dinaintea pandemiei și vom continua să ne extindem”Piața și-a revenit imediat după pandemie, chiar din vara respectivă am văzut o creștere semnificativă. Și noi din vara respectivă am și început o strategie de a lansa serviciile în multe orașe mai mici în România. Numărul curselor a tot crescut și în momentul de față înregistrăm o creștere de două cifre față de perioada de dinaintea pandemiei. Iar anul acesta a început extraordinar pentru Uber”, a declarat, într-un interviu pentru Economica.net, Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations la Uber, pentru Europa Centrală și de Est.

În total, de la sfârșitul pandemiei până în prezent, Uber România a adăugat în portofoliu 17 orașe noi. Acum, este disponibil în 22 de localități, iar Ana-Maria Borlovan consideră că încă mai este loc de creștere

”Întotdeauna cred că avem unde să ne lansăm în România, din punctul meu de vedere. Vrem să ajungem la cât mai mulți utilizatori, ne bucurăm foarte tare când vedem că orașele mici cresc. Încă este extrem de exciting momentul în care vedem un nou oraș și numărăm fiecare cursă. La fel facem și cu produsele noi, cum este UberBlack, ne uităm la fiecare cursă și ne bucură să vedem că utilizatorii din orașe regionale folosesc Uber în viața de zi cu zi, să ajungă la birou, să meargă în oraș, să își ducă copii la grădiniță.

Și ne dorim să ne extindem, da. Vom continua să facem acest lucru. Vedem că chiar și orașele mici, care au în jur de 100.000 de locuitori sau chiar sub, folosesc Uber regulat și cresc bine și ele”, a explicat oficialul Uber.

Timpul mediu de așteptare a scăzut, Sibiul performează cel mai bine dintre orașele mici

Dintre orașele mai mici din România, Sibiul se remarcă printre localitățile cu cele mai multe curse.

”Cred că Sibiul merge extraordinar de bine pentru noi. Este și un oraș turistic, dar merge foarte bine. Dar și celelalte orașe, adică și orașele din Moldova, pe care le-am lansat, merg bine. Nu este neapărat o condiție”, a adăugat Ana-Maria Borlovan.

În regiune, Uber România continuă să fie a doua piață pentru companie, după Polonia, care are avantajul unei populații mai mari chiar și în orașele regionale comparativ cu țara noastră.

”Uber România în Europa Centrală și de Est este a doua piață, după Polonia, dintr-un total de nouă țări. Întotdeauna am fost după Polonia și motivul pentru care suntem după Polonia este și pentru că orașele regionale din Polonia sunt mult mai mari față de cele din România. Dar asta nu înseamnă niciun fel că utilizatorii din România apreciază mai puțin serviciul. Eu consider că creștem foarte bine. Și cred că este un lucru de care suntem foarte mândri că suntem a doua piață după Polonia”, a precizat Borlovan.

Timpul mediu pe țară de așteptare a unei curse a scăzut de la patru minute în urmă cu doi ani, la trei minute în prezent. De asemenea, din…

Citeste continuarea pe www.economica.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema