Ea este sosia Reginei Elisabeta a II-a. Gestul incredibil pe care l-a făcut după moartea suveranei

În data de 8 septembrie 2022, Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral din Scoția. Sosia acesteia, Mary Reynolds, în vârstă de 89 de ani, a luat o decizie după moartea suveranei. Iată gestul incredibil pe care l-a făcut!

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, în data de 8 septembrie 2022. Suverana britanică a murit la Castelul Balmoral din Scoția. După anunțul decesului celui mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, Familia Regală trebuie să respecte regulile și să proclame noul Rege. În acest sens, în cursul zilei de 10 septembrie, Charles al III-lea a devenit Rege.

Puțini sunt cei care cunoșteau faptul că Regina Elisabeta a II-a are și o sosie, chiar declarată oficială. Este vorba despre Mary Reynolds, o femeie în vârstă de 89 de ani, din Epping, Essex. În anul 1988, Mary Reynolds a devenit, oficial, sosia Reginei. Prima asociere de imagine a fost făcută la vârsta de 17 ani și, pentru că seamănă izbitor cu cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, a avut apariții în filme și emisiuni televizate.

Vezi și UNA DINTRE CELE MAI AMUZANTE ÎNTÂMPLĂRI CU REGINA ELISABETA: ”NU AU RECUNOSCUT-O PE REGINĂ”

02 June 2022, United Kingdom, London: Queen Elizabeth II arrives to symbolically lead the lighting of the principal Jubilee beacon at Windsor Castle on the first day of the Queen’s Platinum Jubilee celebrations, part of a chain of more than 3,500 flaming tributes to her 70-year reign. Photo: Steve Parsons/PA Wire/dpa

Citește și REGINA ELISABETA A II-A S-A ASCUNS ÎNTR-UN TUFIȘ PENTRU A SCĂPA DE NICOLAE CEAUȘESCU. MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE E RECURS LA UN ASEMENEA GEST

Mary Reynolds, sosia Reginei Elisabeta a II-a, își retrage titlul din respect

Femeia în vârstă de 89 de ani, care a fost declarată oficial sosia Reginei Elisabeta a II-a, are o colecție impresionantă de ținute de regină. Nu de puține ori a declarat faptul că se simte norocoasă vis-a-vis de asocierea de imagine pe care o are cu Regina. Însă, după ce suverana a trecut în neființă, aceasta a anunțat că își retrage titlul, din respect față de ea, după 34 de ani. O televiziune rusă a fost rugată să îmbrace, pentru ultima oară, costumul de regină, însă aceasta a mărturisit că singura rochie pe care o va îmbrăca va fi cea neagră, în semn de doliu.

”Era o persoană care avea atâta lumină și era o persoană foarte iubită și prietenă cu toată lumea. Se simțea ca și cum făcea parte din familie, aproape. Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina, nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va mai fi niciodată cineva ca ea”, a mărturisit sosia Reginei Elisabeta a II-a, arată birminghammail.co.uk.

Ținutele regale le va păstra în dulap și le va îmbrăca doar în condițiile în care va fi nevoită să meargă „undeva special”.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ultimele locuri la buget la masteratele FJSC! | Radio Bucuresti FM – Radio Muzica Live Online

Urmatoarea stire

Sparle si soparle, 12.09.2022 | Ziarul de Vâlcea

Stiri pe aceeasi tema