Ea a fost creierul evenimentului! Cine a organizat fiecare detaliu al nunții lui Smiley cu Gina PistolEvenimentul de sâmbătă, 27 mai, în cadrul căruia Smiley și Gina Pistol și-au oficializat mariajul stă pe buzele tuturor. Totul a fost atipic – de la îmbrăcăminte până la modul în care a fost structurată ceremonia. Află în rândurile de mai jos cine a organizat nunta lui Smiley cu Gina Pistol. A reușit să creeze magie! FOTO

Cine a organizat nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit, sâmbătă, 27 mai. Cele două vedete formează, oficial, o familie. Sunt împreună de aproximativ șapte ani de zile și au o fetiță, pe nume Josephine. De-a lungul relației lor, au păstrat discreția cât s-a putut de mult, la fel procedând și în cazul nunții organizate în weekendul curent.

Smiley și Gina Pistol au ajuns în fața ofițerului de la Starea Civilă în jurul orei 14:00, unde și-au jurat iubire pentru totdeauna. Cununia civilă, precum și cea religioasă au avut loc la Palatul Snagov, iar petrecerea de nuntă a fost organizată la Orangeria Iris, o seră aflată în litiziera Pădurii Snagov.

Așadar, nunta lui Smiley cu Gina Pistol a avut loc pe malul Lacului Snagov, într-un decor pur și simplu de vis. Mulți s-au întrebat cine s-a aflat în spatele evenimentului, acesta fiind cu totul atipic față de astfel de ceremonii din țara noastră. Mireasa nu s-a ferit să dezvăluie numele celor care au reușit să creeze magie în această zi deosebită.

„Aceștia suntem NOI DOI emoționați și fericiți, soț și soție, cu câteva clipe de liniște înainte de venirea invitaților și de startul petrecerii. Lângă noi sunt, ca mai mereu în ultimele săptămâni, Nicu Bocancea și (Ivona Nenu – n.r.), cei care au desenat alături de noi povestea acestei zile. Mai întâi cu creionul pe hârtie și cu puncte infinite pe liste interminabile și mai apoi atât de frumos în realitate. Ne bucurăm pentru toate, tragem aer în piept și începem petrecerea”, a notat Gina Pistol pe unul dintre conturile sale sociale.

Ivona Nenu a reușit să creeze magie la nuntă

Petrecerea de nuntă a lui Smiley cu Gina Pistol a fost organizată în natură, cu muzică live și mult dans, pentru care de altfel mireasa s-a pregătit temeinic: le-a cumpărat invitatelor balerini în mărimi diferite la care să apeleze în cazul în care nu se mai pot distra pe tocuri. S-a gândit și la cele care nu doresc să renunțe la ele, pregătindu-le protecție pentru pantofi.

Totul a fost plin de flori albe, de care s-a ocupat masterul florist Nicu Bocancea. Construcții florale suspendate, flori prinse în rame albe cu mese ce poartă numele unora dintre piesele cele mai iubite ale lui Smiley… Toate au conturat un cadru parcă rupt din basmele cu prințese.

Pe mesele de la petrecere au fost puse place card-uri cu numele invitaților, scrise pe codițe de măr și cu multă grijă la detalii, de acest aspect ocupându-se event planner-ul Ivona Nenu. Meniuri au fost disponibile…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

„Predoiu, demisia!”

Ministrul de Interne, liberalul Cătălin Predoiu, a declarat, luni, că a dispus un control complet, care să fie…