E vremea pentru o noua siluetă! PIDAGO SLIM


Cu acțiune de reglare a funcționării organismului în condiții optime, PIDAGO SLIM ajută la reglarea și menținerea unei greutăți corporale optime.

PIDAGO SLIM este un supliment alimentar format dintr-un complex de ingrediente ce acționează prin reglarea metabolismului macronutrienților, în special metabolismul lipidic și glucidic, pentru menținerea unei greutăți corporale normale.

Produsul favorizează menținerea funcției renale normale pentru eliminarea surplusului de apă din organism. Nu conține lactoză, zahăr și gluten și este potrivit atât pentru vegetarieni, cât și pentru diabetici.

În completarea suplimentului alimentar, PIDAGO SLIM Thermo Active Oil este un ulei termoactiv, cu efect anticelulitic, ce creează o senzație de căldură la nivelul pielii, accelerând arderea grăsimii subcutanate, fără a avea senzație neplăcută de arsură pe mâini în timpul sau după masaj.Nu uita că o greutate echilibrată este importantă atât pentru a ne simți bine în pielea noastră, cât și pentru sănătate. Însă, dacă te-ai hotărât să dai jos kilogramele nedorite, trebuie să știi că este important ca procesul de slăbire să fie unul sănătos, realizat în timp, cu răbdare, o dietă echilibrată și sport.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe site-ul pidago.ro și rețelele de socializare: @FitermanPharma


Garbo – Arta de a trăi frumos!


Citeste continuarea pe www.garbo.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Biblioteca Județeană: Curs de limbă și literatură chineză

Urmatoarea stire

„Românii au talent“. Doi copii din Ucraina au primit Golden Buzz de la Andra. „E prea puțin pentru cât merită ei“ VIDEO

Stiri pe aceeasi tema