”E greu pentru un nou venit”


În cadrul podcastului Fain & Simplu, realizat de Mihai Morar, Alina Eremia a vorbit despre începuturile carierei sale de artistă muzicală. Cântăreața a vorbit și despre cât de greu i-a fost să se lanseze în muzică, dar și cum a reușit să se reapuce de cântat la pian.

Alina Eremia a fost invitată în cadrul podcastului Fain & Simplu, realizat de Mihai Morar, iar acolo artista a fost cât se poate de sinceră și a mărturisit cât de greu i-a fost să se lanseze în muzică.

CITEȘTE ȘI: „MUNCESC MULT ÎNCÂT TOT CE VREAU SĂ-MI CUMPĂR SĂ NU PARĂ UN LUX!” ALINA EREMIA DEZVĂLUIE CE O MOTIVEAZĂ SĂ „TRAGĂ” DE EA!

Greutățile pe care le-a întâmpinat Alina Eremia

Artista a declarat că deși a făcut parte din trupa muzicală Lala Band, tot s-a chinuit să ajungă artista care este în prezent, iar pentru acest lucru a fost nevoită să bată din ușă în ușă și să se lupte pentru visul ei cel mai mare.

Alina Eremia: ”-Știam că vreau să cânt. Ăsta era un lucru clar în mintea mea, adică nu aveam niciun dubiu. Nu putea să mă demonteze nimeni de la treaba asta. Știam că vreau să fac o carieră solo, și am început pe drumul ăsta. Și am început să bat la uși, să semnez un contract, și tot așa”

Mihai Morar: ”-A fost grea perioada asta de căutări?”

Alina Eremia: ”-A fost, pentru că, îți dai seama, e greu pentru un nou venit. Chiar dacă eu am făcut parte dintr-un proiect de o asemenea anvergură și dintr-o trupă (n.r. Lala Band), cumva am rămas, în viziunea oamenilor, acolo. Că nu prea pot să fac mai mult, știi?

Dar insistând, am găsit oamenii potriviți care să creadă în mine, în ceea ce îmi doresc, și în visul meu, și pe lângă părinții mei, care au fost primii. Sunt extraordinar de recunoscătoare. Sunt două minuni, sincer! Ei au fost primii care au crezut și au fost alături de mine pas cu pas”, a fost doar o parte din întregul dialog purtat de Mihai Morar și Alina Eremia.

Alina Eremia a dezvăluit cum s-a reapucat de cântat la pian

La un moment dat, Alina Eremia a vorbit și despre cum s-a reapucat de cântat la pian. Artista a susținut faptul că o lungă perioadă nu mai folosea acest instrument muzical.

Alina Eremia: ”-La un moment dat am văzut un live cu o cântăreață nu neapărat cunoscută, dar era de o expresivitate fantastică. Și m-am uitat uimită la momentul ăla și am zis: Doamne, cât de frumos e să cânți la pian! Doamne, cât de frumos e să te poți acompania”

Mihai Morar: ”-Și așa te-ai reapucat de pian?”

Alina Eremia: ”-Da, da. Asta mi-a reaprins dorința”

Întregul episod din podcast poate fi urmărit AICI!

VEZI ȘI: „MATA HARI”, ROCHIA SEMNATĂ DE CRISTINA SĂVULESCU A ”ÎNNEBUNIT” TOT SHOWBIZUL! ALINA EREMIA SAU ANA MORODAN SUNT DOAR CÂTEVA DINTRE VEDETELE CARE AU ALES PIESA DE REZISTENȚĂ

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Deputații Municipali Din Moscova și Sankt Petersburg Au Semnat O Petiție în Care Cer Demisia Lui Putin

Urmatoarea stire

Elvețienii confirmă locația preferată pentru un depozit de deșeuri nucleare de 21 de miliarde de dolari

Stiri pe aceeasi tema