E ceva “necurat” la mijloc! Legătura dintre Andrei Krișan, Dan Ursa și Carmen Grebenișan de DINAINTE de Survivor de la Pro TV


Survivor România a făcut și de această dată furori pe micile ecrane. Concurenții i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură în fața televizoarelor, iar show-ul a fost extrem de palpitant în această ediție. Ei bine, acum, emisiunea a ajuns aproape de final, iar cei care se luptă pentru poziția de câștigător sunt Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.  

Se pare că între cei trei finaliști ai acestui sezon Survivor România există o legătură nebănuită. Atât Carmen Grebenișan, cât și Dan Ursa și Andrei Krișan provin din aceeași zonă, ceea ce înseamnă că titlul Survivor 2023 va veni la Cluj anul acesta.

Ce 3 finaliști ai competiției Survivor România 2023

Dan Ursa a obținut colanul de imunitate, după ce a reușit să se impună în fața lui Andrei Krișan pe traseu și a obținut victoria.

„Mi s-au dezvoltat toate simțurile. Sunt plin de emoții. Vreau să dedic colanul susținătorilor mei și celorlalți trei. Sunt foarte fericit, nu am avut curaj să visez la asta”, a mărturisit Dan Ursa.

Pe de altă parte, Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag au fost eliminate din lupta pentru totemul de imunitate și au fost automat propuse spre nominalizare. În urma consiliului, ceilalți doi finaliști care vor lupta pentru marele titlul de câștigător sunt Carmen Grebenișan și Andrei Krișan, iar Alexandra Ciomag va pleca acasă.

Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan se luptă pentru titlul de câștigător (Foto: Colaj CANCAN)

(VEZI ȘI: ACUZE DURE! MAREA FINALĂ A SHOW-ULUI DE LA PRO TV, „ARANJATĂ”!? „CE AU FĂCUT CEI DE LA SURVIVOR ROMÂNIA A FOST SĂ AVANTAJEZE NIȘTE «BĂRBAȚI» NEPUTINCIOȘI”)

Alexandra Ciomag: „Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până aici”

Alexandra Ciomag s-a declarat a fi mândră de parcursul ei în emisiune. „Războinica” susține că a evoluat mult, a căpătat încrederea în ea, iar de fiecare dată s-a străduit să dea tot ce are mai bun pe traseu. A reușit să își învingă emoțiile și să ajungă aproape de etapa finală a concursului, drept pentru care are toate motivele să fie mulțumită de cea ce a reușit să realizeze.

„Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în aici. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Vă doresc mult succes și fie ca cel mai bun să câștige… Pentru mine a fost cea mai frumoasă experiență. Țin minte că în camp am avut curaj să-mi spun punctul de vedete și am spus așa cum cred și cum simt eu. La primele trasee, aveam niște emoții enorme, dar m-au făcut să mă ambiționez și mai  tare. Doar în consiliu, am aceleași emoții ca la început”, a declarat Alexandra Ciomag, după ce a aflat deznodământul votului.

(CITEȘTE ȘI: „CARMEN GREBENIȘAN, CÂȘTIGĂTOAREA SURVIVOR ROMÂNIA!”. PREVIZIUNEA DE ULTIMĂ ORĂ A UNEI FOSTE CONCURENTE A REALITY-SHOW-ULUI DIFUZAT DE PRO TV)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

cum le scoți fără să produci daune

Iarna aduce temperaturi scăzute, sărbătorile specifice și, uneori, multă zăpadă. Zăpadă care ajunge să lase urme de sare…