Dureri reprimate de neascuns din cauza întâlnirii dintre Venus, Jupiter și ChironAceastă conjuncție specială Venus-Jupiter este puțin diferită, pentru că Venus și Jupiter intră în conjuncție și cu Chiron. De data aceasta, accentul se pune pe vindecarea rănilor noastre emoționale și relaționale.

Este posibil să devii dureros de conștient de modul în care unele răni emoționale reprimate îți influențează viața și relațiile. Această conștientizare bruscă a tiparului te va ajuta să rupi ciclul emoțional care te-a încătușat atât de mult timp. Nu vei mai tolera încălcarea granițelor personale. Nu vei mai tolera să trăiești viețile altora. Nu vei mai accepta să trăiești o viață care nu este o expresie a dorințelor și obiectivelor tale, precum și a potențialului TĂU.

Horoscop martie 2023. Cristina Demetrescu: „Nu toată lumea trebuie să fie fericită”. O singură zodie e norocoasă
Tripla conjuncție Venus-Jupiter-Chiron este o oportunitate incredibilă de a te revendica pe tine însuți. Atenție! Tranzitul poate stârni niște emoții profunde și dureroase. Nu răspunde cu crize de furie. Folosește aceste emoții puternice pentru a intra în contact cu tine și pentru a face schimbările necesare dintr-un punct de conștient.

Despre Venus și Chiron
Venus este despre sentimente și despre cum relaționezi cu alții. Chiron este vindecătorul de răni. Rolul lui Chiron este să facă o punte între dorințe pentru a te simt întreg. Dar, pentru a se ajunge aici, Chiron va aduce la suprafață tot ce ai reprimat, tot ce ai ascuns, tot ce n-ai conștientizat că simți.

Când rănile emoționale trec din subconștient în conștient, aduc durere. Dar, această durere face parte din procesul de vindecare și nu poate fi evitată.

Conjuncția lui Venus cu Chiron este șansă ta de vindecare, așa că acceptă-ți  sentimentele, fii mai înțelegător, și lasă loc iubirii în viață ta.

Venus este planetă iubirii, a relațiilor, a tot ce prețuim la nivel personal. Venus este tot ceea ce este important pentru ține.
Chiron este cheia zodiacului. Când Chiron face orice aspect astral cu o altă planetă, el „descuie” secretele pe care le deține și relevă ceva ce a fost ascuns sau înțeles greșit.

Chiron este totodată și podul zodiacului pentru că el leagă planetele vizibile (de la Mercur până la Saturn) de planetele transpersonale, invizibile (Uranus, Neptun, Pluto).

Chiron relevă (cheia) și transcende (podul).

De fapt, Chiron are trei funcții în astrologie:

 • Mai întâi, el ne face conștienți de ceea ce ne doare și aduce această durere la suprafață. Este faza vindecatorului rănit.
  Chiron vindecă rana. Poate că ești familiar cu termenul de „criză de vindecare”. Ea se întâmplă NUMAI DACĂ devenim conștienți de rana noastră. Dacă rana rămâne ascunsă în subconștient, vindecarea nu poate avea loc.
  Chiron transformă rana într-un dar. După ce rana a fost vindecată, ea poate, în sfârșit, să își arate cadourile pe care le ține pentru noi. Rușinea se transgorma într-o încredere liniștită. Furia se transformă în pasiune. Lipsa de valoare de sine devine maturitate emoțională.

Că să găsești cadourile conjuncției dintre Venus și Chiron:

 • Deschide-ți inima, treci de zidurile pe care ți le-ai făcut cândva că să nu mai suferi – folosește orice oportunitate că să fii vulnerabil
  Privește-ți rana, vezi ce te doare, vezi de când doare și vindecă ce este deteriorat în sufletul tău.
  Simte cum cicatricea devine ceva frumos și cum frică ta devine iubire.
  Venus în conjuncție cu Chiron – vindecarea rănii, vindecarea inimii

Ce ar trebui să faci când Chiron este în conjuncție cu Venus, planetă iubirii?

Maică Tereza a spus cel mai bine:

„Am descoperit acest paradox, dacă iubești ce te doare până doare, nu va mai fi durere ci doar mai multă iubire”

Atunci când majoritatea avem o durere, un eșec, noi ne oprim la faza „până doare”. În loc să te scufundăm în durere, să o simțim, să o acceptăm și îmbrățișăm, să ne deschidem inima în față ei, noi încercăm să o înfundăm în adâncuri și să ne închidem în față ei.

Horoscop Cristina Demetrescu martie 2023. Luna neagră, Lilith, otrăveşte zodiile cu gânduri toxice

La un nivel mai profund, noi știm că iubirea este răspunsul, totuși ne oprim să ajungem la ea și ne menținem în frică, netrecand de ea.
Devenim foarte ocupați că să nu mai fie nevoie să ne gândim la ea. Sărim dintr-un job în altul, dintr-o relație în altă. Luăm cardul de credit și ne ducem la cumpărături. Mâncăm în exces sau bem în exces – facem orice în loc să simțim durerea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema