Durere fără margini pentru o familie de români din Italia. Ce s-a întâmplat cu fiul lor de doar 17 ani, dispărut pe 1 februarieUn băiat de 17 ani din satul Staffolo, Italia, a fost declarat dispărut, pe 1 februarie, după ce nu s-a mai întors de la școală. Românul era căutat în Staffolo, Cingoli, Vallesina și Jesi, dar autoritățile l-au găsit abia pe 2 februarie, fără suflare. Carabinierii le-au dat cumplita veste părinților.

La începutul lunii februarie, o familie de români a sesizat autorităților dispariția fiului lor din satul Staffolo. În Staffolo, Cingoli, Vallesina și Jesi au fost împânzite afișe cu chipul băiatului care nu s-a mai întors de la școală.

„Cine îl vede, să îl denunțe la poliție”, spuneau afișele pe care se vedea chipul bietului adolescent dispărut.

În aceeași zi în care nu a mai fost de găsit, autoritățile i-au localizat telefonul mobil în Cingoli, dar tânărul nu se afla acolo.

(CITEȘTE ȘI: Cristina Șișcanu, foc și pară pe autoritățile din Italia, după ce soțul ei a fost amendat pe nedrept: „Ce lege absurdă”)

Ți se rupe sufletul! Cum l-au găsit pe bietul român din Italia

Pe data de 2 februarie, băiatul a fost găsit fără suflare în Jesino (Ancona), la aproximativ 2 km de casa familiei sale. Căutările s-au încheiat în mod tragic pentru familia de români. Când carabinierii i-au dat de urmă, băiatul zăcea fără suflare într-o fermă dezafectată, în câmp deschis.

Carabinierii, pompierii, medicul legist și magistratul de serviciu s-au deplasat la locul cu pricina și au demarat o anchetă. Autopsia băiatului va fi efectuată zilele următoare și rămâne de văzut care a fost, de fapt, cauza decesului. Până la acest moment, anchetatorii nu au niciun suspect și nu pot preciza dacă a fost vorba despre o crimă sau o sinucidere. Presa italiană a scos la iveală teribila întâmplare care a ajuns cunoscută în întreaga lume.

(CITEȘTE ȘI: Ce a făcut Cristina, o româncă de 51 de ani care lucra ca bucătar-șef în Italia. Riscă să plătească daune de 50.000 € pentru 15 minute de neatenție)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Peste România va veni un ciclon polar, care va determina o scădere a temperaturilor în toată țara și ninsori abundente în mai multe regiuni.  

Urmatoarea stire

Noile tancuri furnizate de NATO vor acționa ca o „mână de fier” împotriva Rusiei

Stiri pe aceeasi tema