Dupa ce i-a luat locul la teatru lui Alexandru Arşinel, se ocupă de înmormantare! Vasile Muraru: “Îl vom aduce acasă”


După un chin prelungit, Alexandru Arșinel a încetat din viață la vârsta de 83 de ani. Maestrul este plâns de către o țară întreagă. Familie, colegi de scenă și apropiați, toți resimt pierderea unuia dintre cei mai mari actori pe care România i-a avut. Vasile Muraru, directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase și prieten al actorului, a declarat, în excusivitate, pentru CANCAN.RO cine se va ocupa de înmormântare și de tot ceea ce ține de ultimul drum al maestrului. 

Vasile Muraru, prieten apropiat al regretatului Alexandru Arșinel, a primit vestea chiar din partea fiului cel mic al actorului.

”M-a sunat Cristi, băiatul cel mic al lui Arșinel, acum 40 de minute. Vă dați seama, au început telefoanele, televiziunile, actori, care au spus, ”nu, nu cred ca s-a întâmplat asta…!

Vezi și: DE CE A MURIT ALEXANDRU ARȘINEL. CARE ESTE CAUZA MORȚII MARELUI ACTOR

Ce să vă spun… Am un gol în suflet. A însemnat enorm pentru tagma actoricească.

Felul în care se implica în toate… A fost un om foarte responsabil… și ca director de teatru și ca actor, dar și ca om!”, a declarat Vasile Muraru, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO

Vasile Muraru se ocupă de înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Devastat de durere, prietenul acestuia a declarat că pregătirile pentru înmormântare sunt deja puse la punct. Alexandru Arșinel va fi dus acasă, urmând ca trupul neînsuflețit să ajungă la teatru, acolo unde oamenii care l-au iubit îi pot aduce un ultim omagiu.

”Eu mă voi ocupa de înmormantare. Inițial îl vom duce acasă, după care, oricum deja am început pregătirile, va ajunge la teatru. Acolo oamenii îi pot aduce un ultim omagiu!

Dumnezeu sa-l odihnească!”,  a mai spus Vasile Muraru, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO

Vezi și: ”SUNT MÂNDRU CĂ I-AM DESCHIS UȘA ÎN MULTE SHOW-URI TV!” ALEXANDRU ARȘINEL A MURIT! REACȚIA LUI DAN NEGRU, PRIETEN LA CATARAMĂ CU ACTORUL

Vasile Muraru i-a luat locul lui Alexandru Arșinel la începutul anului 2019. Arşinel a renunţat la funcţia de manager al Teatrului de Revistă, pe care o ocupa de ani de zile, lăsându-i locul lui Vasile Muraru, care era director adjunct al instutuţiei aflate în subordinea Primăriei Capitalei.

.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Bursa de Valori Bucureşti a închis în scădere şedinţa de joi

Urmatoarea stire

Sorin Cîmpeanu a demisionat de la Ministerul Educaţiei

Stiri pe aceeasi tema