După 10 ani de Italia, Alex s-a întors în România și și-a deschis propria afacere: “Sunt un norocos și fac ceea ce îmi place”Alex a făcut liceul electrotehnic în Italia. Revenit la Sibiu a absolvit Facultatea de Inginerie, specializarea Electromecanică, a lucrat ca inginer proiectant, iar apoi și-a dat seama că vrea să-și deschidă propria afacere. A avut nevoie de o investiție de 10.000 de euro pentru a-și îndeplini visul.

Investiție de 10.000 de euro pentru propria sa afacere

„Având în vedere că îmi era solicitat foarte des ajutorul de către cunoștințe pentru diferite intervenții electrice, iar mie îmi plăcea sa fac asta, lucrul acesta a ajuns să îmi ocupe mult timp. Așadar, după ce m-am gândit destul de mult, am decis să renunț la stabilitatea unui loc de muncă în favoarea unei activități proprii. Decizia aceasta a adus cu ea pe lângă entuziasm și emoții, și temeri, având în vedere că în viața mea tocmai apăruse un copilaș căruia îmi doresc să îi ofer stabilitate. Fiind pasionat de domeniul acesta, o parte din echipamentul de bază îl aveam, însă a mai fost nevoie de aproximativ 10.000 de euro pentru pornirea activității, o parte din bani s-au dus pentru achiziția unei mașini de serviciu, iar restul au fost folosiți pentru achiziția altor echipamente care să asigure o bună desfășurare a activității”, a explicat tânărul pentru Turnul Sfatului.

Recunoaște că mulțumirea clienților este tot ceea ce își poate dori la finalul zilei. „Nu pot spune că e greu, poate și pentru că sunt un norocos și fac ceea ce îmi place. Într-adevăr, sunt și zile grele, însă când clientul este mulțumit îmi recapăt tonusul. Cel mai mult îmi place satisfacția clienților de la finalul lucrării, lucru care îmi dă energie să continui ceea ce fac. Deși pare un clișeu, relațiile de amiciție pe care le formez cu clienții mei, mulțumirea și respectul lor îmi dau curaj să visez la mai mult. Într-adevăr, toți lucrăm pentru bani, dar satisfacția pe care o am când îmi văd clienții mulțumiți nu poate fi echivalată de nicio sumă”, a mai spus Alex.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Dan Tesloianu, medicul acuzat că refolosea stimulatoare cardiace de la pacienți decedați, rămâne în arest preventiv

Urmatoarea stire

Începe reconstrucția orașelor distruse de seism

Stiri pe aceeasi tema