Dumitru Dragomir a anunțat favorita din derby-ul FCSBDumitru Dragomir a anunțat cine este favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova!

Dumitru Dragomir a anunțat favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova: „Asta e convingerea mea! Prima șansă o au ei”

FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc în duminică, de la ora 20:00, în cadrul etapei cu numărul 26 din Superliga României.

Ambele formații se află într-o formă excelentă, roș-albaștrii fiind pe locul 3 cu 47 de puncte, în timp ce oltenii ocupă poziția a 5-a cu 44 de puncte.

Dumitru Dragomir a analizat partida care se va juca pe Arena Națională și este convins că FCSB este echipa favorită datorită faptului că joacă acasă.

„În mod normal, amândouă sunt în formă și convingerea mea este că prima șansă o are Steaua (n.r. FCSB). Domne’, prima șansă o au cei care joacă acasă. Numai că la fotbal nu există neapărat prima șansă, nu vedeți ce se poate întâmpla? Aseară (n.r. marți), Bayern o bate pe PSG, iar PSG a avut cel puțin patru ocazii în a doua repriză. Fotbalistic, prima șansă o are Steaua.

La campionat, se vor bate patru echipe și, ca întotdeauna, va câștiga CFR. Nu o includ pe Rapid aici, cu toate că ei au avut un parcurs peste valoarea echipei, un parcurs foarte bun”, a spus Dragomir, pentru AS.ro.

Mihai Rotaru: „Mergem la fiecare meci la victorie”

Mihai Rotaru a vorbit despre partida pe care echipa sa o va juca contra celor de la FCSB și este sigur că jucătorii vor da totul pe teren pentru a obține toate cele trei puncte.

„Mergem la fiecare meci la victorie. De zece ani de când sunt eu la Universitatea Craiova, mereu am jucat la victorie. N-am jucat niciodată la egal. I-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei acum câteva luni de zile, în turul campionatului.

La 1-0 pentru noi, când Compagno îi trage una lui Bancu și, în loc să dea fault în atac, arbitrul o pune la punctul cu var. De ce nu i-am bate din nou?

Nu am strângere de inimă legată de arbitrajul de la meciul cu FCSB. Sunt convins că lucrurile vor fi clare. Astfel de evenimente, să nu dai roșu, nu cred că se pot repeta pe parcursul unui campionat. Cu toate că înțeleg că aceeași brigadă, dar în situație inversă, cu Dan Petrescu (n.r. Radu Petrescu) în camera VAR, au fost la U Cluj – Rapid, la acel penalty nedat”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Pasionat de tot ce se întâmplă în lumea sportului, George Constantin este în prezent student în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.

La începutul anului 2022, George a decis să facă pasul către presa sportivă și a devenit … citește mai mult

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema