Ducii de Sussex vs Ducii de Cambridge. Ce destinații de vacanță diferite au ales!

Presa britanică a intrat deja în posesia planurilor de vacanță ale familiei regale britanice, acestea arătând complet diferit pentru Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex. În timp ce Prințul William a mers pe „tradițional”, rebelul Harry pare că are alte gânduri pentru zilele de vară!

Prințul Harry și Prințul William, diferiți și când își aleg vacanțele Foto: Arhivă

Cei doi frați sunt diferiți chiar și atunci când vine vorba de alegerea vacanței! În timp ce Prințul William, soția lui, Kate Middleton, și cei trei copii ai lor, nu vor părăsi Marea Britanie, alegând să se retragă pe un un domeniu regal, Prințul Harry are cu siguranță alte planuri!

Vezi neapărat și: Din culisele Casei Regale: prințul William nu dorește împăcarea cu fratele mai mic

Vacanțele regale. Prințul William vs Prințul Harry

Deși Ducii de Cambridge și-au exprimat interesul de a-și duce copiii în Caraibe în urma turneului lor regal, Kate Middleton și Prințul William au ales să petreacă vacanța mult mai aproape de casă în acest an, la Anmer Hall, în Norfolk.

stanga
dreapta

La polul opus, Prințul Harry nu mai e interesat de Marea Britanie, se pare, nici măcar pentru vacanță, după toate disensiunile pe care le-a avut cu familia sa.

Citește mai mult aici: Relația dintre Harry și William, imposibil de salvat! „A întrecut limita”

Ducele de Sussex și soția lui, Meghan Markle, își vor continua „visul american”, alegând o destinație cu iz de Hollywood, presărată cu vedete la tot pasul. Ei bine, Ducii de Sussex, alături de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, își vor petrecere zilele de vară în Los Angeles (LA), potrivit hellomagazine.com, tot aproape de „casă”, după ce aceștia au ales să se mute în SUA.

Află aici mai multe: Prințul Harry, dezamăgit de propria familie. Așteaptă scuze de la Wiiliam

Prințul Harry și Meghan Markle, vacanță în stil american, în Los Angeles

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în prezent în Montecito, California, luând decizia de a rămâne în LA în această vară pentru a se bucura de soare și de tot ceea ce are de oferit frumoasa Californie. 

stanga
dreapta

În interviul lor recent oferit celebrei Oprah Winfrey, Prințul Harry a dezvăluit cum el, Meghan și cei mici merg adesea cu bicicleta în zona Montecito, printre activitățile lor preferate numărându-se și timpul petrecut la plajă, alături de câinii lor.

Astfel, Los Angeles este destinația perfectă pentru astfel de momente, însă și prețurile sunt pe măsură. În timp ce Prințul William și Kate au ales un domeniu ce aparține familiei regale pentru vacanță, fără să cheltuiască bani în acest sens, Harry va scoate din buzunar o sumă frumușică vara asta, în timp ce va vizita „Orașul Îngerilor”!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

”Ăștia n-au bani nici de o ciorbă! Falimentul scrie pe ei”

Urmatoarea stire

Lovitură în SUA: statul anulează o datorie de 6 miliarde de dolari; motivul este unul extrem de important

Stiri pe aceeasi tema