Droguri în licee din Bacău, în rețeaua de traficanți sunt implicați și elevi. Polițiștii au găsit droguri în congelator și în borcane


După descinderile din București, procurorii DIICOT au mers pe urma drogurilor din licee și în Bacău. În această dimineață au avut loc opt percheziții, în trei dosare referitoare la traficul de droguri. Printre cei implicați sunt și elevi.

Potrivit unor surse judiciare, în rețea sunt implicați și liceeni care traficau, în timp ce alți liceeni erau consumatori.

Opt percheziţii au loc miercuri dimineaţă la persoane care ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc – cannabis şi amfetamine – către consumatori, inclusiv către elevi.

Anchetatorii au găsit la percheziții inclusiv droguri ascunse în borcane și în congelator, sume de bani pe care le vor ridica, precum și substante psihoactive care ar fi urmat să fie comercializate.

Opt percheziţii au loc în Bacău, la persoane care ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc inclusiv către elevi. FOTO: Poliția Română

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, efectuează 8 percheziţii domiciliare, în judeţul Bacău, în trei cauze, având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc”, anunţă Poliția.

Conform anchetatorilor, în perioada 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc (cannabis şi amfetamine), către consumatori, inclusiv elevi, din municipiul Bacău şi localităţile învecinate.

Peste 20 de persoane urmează să fie audiate la sediul DIICOT Bacău.

Editor : G.M.

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

„Acțiunile imprudente ale lui Gwyneth Paltrow au provocat accidentul de pe pârtia de schi”

Urmatoarea stire

“Cine va fi noul preşedinte al României în 2024?”

Stiri pe aceeasi tema