Drama care l-a sensibilizat până la lacrimi pe Gigi Becali. A izbucnit în plâns, în maşină


Drama care l-a sensibilizat până la lacrimi pe Gigi Becali. Dacă întâlnește persoane cu membre amputate, latifundiarul din Pipera spune că pe aceştia îi ajută la orice oră. Imediat după, când este în maşină, singur, începe să plângă.

Drama care l-a sensibilizat până la lacrimi pe Gigi Becali

Dacă, de exemplu, sunt nişte săraci. Şi eu, de exemplu, trec şi nu le dau nimic. Că nu poţi, că ai văzut câţi se strâng aici (n.r. la palat). Şi le-am fixat zi. Şi plec.

Sau, de exemplu, dacă văd oameni fără picioare şi îi ajut, le dau. Dar după aia eu plec mai departe şi în maşină plâng. Păi de ce plângi? Păi plâng şi vorbesc cu Hristos: ”Doamne, pentru ce ai făcut aşa?” Şi îmi vine să plâng. Vezi? Milostenie. De la milostenie s-a născut dragoste”, a spus Gigi Becali la Trinitas TV.

Citeşte şi: Gigi Becali nu se dezminte. Cât costă o cameră la hotelul de pe litoral al patronului FCSB

Gigi Becali, datorie imensă către Anamaria Prodan

Dennis Man se afla sub contract de reprezentare cu Anamaria Prodan când a fost transferat de Ioan Becali pentru 13 milioane de euro. Fotbalistul a rupt însă înțelegerea cu sexy-impresara pentru a semna cu firma fraților Victor și Ioan Becali înainte de a semna contractul cu gruparea din „Cizmă”. Anamaria Prodan l-a dat în judecată și a câștigat procesul în primă instanță, jucătorul fiind obligat la plata unor daune de 350.000 de euro.

Dennis Man nu va achita însă această sumă, deoarece în momentul în care a semnat cu firma de impresariere a fraților Becali a primi din partea patronului FCSB o hârtie prin care acesta se obliga să plătească eventualele daune de judecată, scrie ProSport. Astfel, dacă decizia instanţei va rămâne neschimbată până în ultimă instanță și va deveni obligatorie, Gigi Becali va trebui să scoată din buzunare 350.000 de euro! În momentul transferului, Gigi Becali i-a oferit Anamariei Prodan suma de 100.000 de euro, drept compensaţie, dar aceasta a refuzat şi a apelat la instanţă!

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Dezinformarea de pe TikTok a atins niveluri alarmante, în contextul în care adolescenții folosesc aplicația tot mai des ca motor de căutare, susțin cercetătorii

Urmatoarea stire

Salariul minim european, păreri pro și contra ale mediului privat

Stiri pe aceeasi tema