Două persoane ucise într-un atac cu rachetă la Zaporojie. Explozia a spart geamurile de 14 clădiri (VIDEO)Forțele ruse au efectuat, sâmbătă, un atac cu rachetă care a ucis două persoane la Zaporojie, oraș aflat în sudul Ucrainei, a anunțat secretarul consiliului municipal, Anatoliy Kurtiev, potrivit Reuters.

Cel puțin două persoane ucise într-un atac cu rachetă la Zaporojie

„O rachetă inamică a lovit o zonă deschisă. Din păcate, un bărbat și o femeie au murit. O altă femeie a fost rănită”, a anunțat oficialul ucrainean.

Echipele de salvare au fost observate când cărau trupurile într-o zonă împădurită de lângă o linie de cale ferată care se află la doar câteva sute de metri de stația din centrul orașului.

„Șocul exploziei a spart geamurile de la clădiri de mare înălțime și a avariat clădirea unei instituții învățământ și un supermarket”, a adăugat Anatoliy Kurtiev.

La o clădire rezidențială, o femeie în vârstă de 65 de ani – care s-a prezentat drept Olena – stătea lângă geamul spart al unui birou de parcare și și-a făcut cruce când a descris modul în care a scăpat nevătămată.

„Stăteam aici așa”, a spus ea, gesticulând. „A fost pur și simplu atât de neașteptat. Toată sticla a început să zboare”, a povestit femeia.

Oficialul local Anatoliy Kurtiev a precizat că în explozie s-au spart geamurile de la 13 clădiri de mare înălțime și de la o instituție de învățământ.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema