Dorin Mateuț a fost operat! Natalia Mateuț, declarații exclusive despre starea de sănătate a tatălui: ”Acuza dureri la genunchi”


  • Dorin Mateuț a fost operat
  • Cum se simte Dorin Mateuț în aceste momente
  • Natalia Mateuț, declarații exclusive

Într-adevăr, în ultimele zile, Dorin Mateuț nu era în cea mai bună formă. Acuza dureri la picior, la genunchi, nu își mai simțea piciorul, însă nu a dat prea multă importanță acestei probleme și a considerat că totul va trece de la sine.

Dorin Mateuț a fost operat

În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, Natalia Mateuț a povestit că și ea a fost surprinsă atunci când a aflat despre problemele de sănătate pe care le are tatăl ei, la fel ca ceilalți membri ai familiei.

Totul s-a întâmplat extrem de repede, așadar Dorin Mateuț a fost operat de urgență, iar acum se simte mult mai bine, fiind în afara oricărui pericol. A fost vorba despre o operație nu prea dificilă, care s-a încheiat cu succes.

Ei bine, se pare că medicii au descoperit câteva cheaguri de sânge pe care Dorin Mateuț le avea la picior, motiv pentru care a fost dus de urgență pe masa de operație.

”Am fost și eu luată prin surprindere de tot ce s-a întâmplat. Înțeleg că tata avea niște probleme la picior, că acuza niște dureri la genunchi în ultimele zile, despre care a spus și nu prea. Mama și tata urmau să plece în vacanță, de pe 30, timp de două săptămâni. E vorba despre niște cheaguri de sânge pe care tata le avea la picior. I le-au descoperit la picior, vreo 6-7 la număr. Ieri, în cadrul unei intervenții încheiată cu succes au fost eliminate”, a declarat, în exclusivitate, Natalia Mateuț.

Cum se simte Dorin Mateuț în aceste momente

Părinții Nataliei Mateuț ar fi trebuit să plece zilele următoare într-o vacanță, timp de două săptămâni, așa cum au plănuit, însă iată că au fost nevoiți să anuleze vacanța și să rămână acasă, până când Dorin Mateuț se va recupera complet.

Chiar și așa, toți membrii familiei sunt cât se poate de recunoscători că Dorin Mateuț a scăpat de cheagurile de sânge ce i-au fost descoperite la picior, cheaguri care i-ar fi putut agrava serios starea de sănătate, dacă nu s-ar fi acționat la timp.

”Deci tata ieri a fost operat, o operație de două ore, este în afara oricărui pericol, a fost o intervenție ușoară, tata nu își mai simțea piciorul în ultimele două zile, deci, în concluzie, e ok, astăzi vine acasă, și-a anulat vacanța. Nimeni nu se aștepta, nu își simțea piciorul, nu a băgat de seamă, a spus că îi trece, dar se pare că a fost ceva destul de serios, însă acum este în afara oricărui pericol. Nu a fost posibilitatea de a-i fi amputat piciorul, în niciun caz, dar erau aceste cheaguri de sânge”, a adăugat prezentatoarea TV.

Citește și: EXCLUSIV. Natalia Mateuț, nevoită să își spargă ușa de la intrare! Frumoasa prezentatoare a scos din buzunar o gălăgie de bani

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

ANCOM supune consultării publice noi reglementări privind obligaţiile de informare a utilizatorilor finali şi alte măsuri pentru protecţia acestora

Urmatoarea stire

Uzbekistan: 18 copii au murit după ce au consumat un sirop pentru răceala și gripă produs în India

Stiri pe aceeasi tema