Dorian Popa, discurs surprinzător în timpul unui concert. Artistul le dă sfaturi din Biblie fanilor : „Ferice de cei blânzi” VIDEO

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști și a reușit să strângă o comunitate foarte mare în jurul lui. În ultima perioadă, artistul este mai puțin activ pe rețelele de socializare, dar asta pentru este plecat la concerte prin toată țara.

Artistul este cunoscut pentru faptul că a ajuns un exemplu pentru tineri și se pare că vrea să aibă un impact pozitiv asupra celor care îl admiră. În timpul unui concert susținut în urmă cu câteva zile, artistul a aut un discurs cel puțin surprinzător.

Ce sfaturi de viață le-a dat Dorian Popa tinerilor prezenți la concertul său

Dorian Popa a urcat pe scena de la Slatina extrem de energic și cu multă voie bună, așa cum și-a obișnuit deja fanii. Înainte de a începe concertul, el le-a transmis un mesaj celor prezenți în public.

Citește și: Dorian Popa, implicat într-un scandal cu jandarmii la finalul unui concert al său. Care a fost motivul: „Se încing spiritele!

Celebrul cântăreț i-a îndemnat pe tinerii din public să meargă la școală, să studieze și să muncească pentru visurile lor.

„O minte cultivată o să fie întotdeauna cu un pas înaintea alteia mai puțin cultivate. Mergeți la școală, urmați tot drumul cum trebuie și atunci veți putea spera la cele mai frumoase visuri și veți putea atinge cele mai înalte țeluri, da?”, a spus el la microfon.

Mai mult, Dorian Popa a citat din Biblie, din Sfânta Evanghelie după Matei. „În altă ordine de idei, țineți minte! Matei 555 spune așa: „Ferice de cei blânzi, că vor moșteni pământul”. Să îl țineți pe Dumnezeu în suflet, le spun și celor care sunt răi, ignorați răul, fiți fericiți și fiți buni. Sunteți gata de distracție?”, a zis Dorian Popa care apoi a dat drumu la distracție.

Cei prezenți au scos imediat telefoanele din buzunar și au filmat discursul pe care Dorian Popa l-a ținut pe scena și apoi au postat imaginile pe TikTok. Clip-ul a devenit rapid viral și face înconjurul internetului.

@i_ncs45 #foryou #slatina #viral #dorianpopa #5pasidebine #work @dorianpopa #hatz ♬ Twenty One Pilots Hometown Slowed Sad Part – Half Angel Half Devil

Cât costă o casă în complexul rezidențial făcut de Dorian Popa

Vedeta le-a dezvăluit celor interesați cât costă o casă în complexul rezidențial construit de el și le-a artăt urmăritorilor în ce stadiu sunt lucrările.

Cartierul rezidențial făcut de Dorian Popa are un plan foarte bine pus la punct. Casele sunt în construcție de ceva timp, iar artistul vrea să le vândă gata mobilate. Locuințele vor avea 120 de metri pătrați și o curte generoasă. Prețul nu este unul fix, dar se învârte în jurul a 200.000 de euro.

Într-un interviu recent, el a vorbit deschis despre acest aspect și a dezvăluit la ce trebuie să se aștepte cei care vor să se învecineze cu el.

„În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele”, a declarat Dorian Popa pentru Click!.

Irina Loghin, fost deputat şi senator PRM în perioada 2000-2008, îşi recuperează pensia specială. Ce sume va primi artis…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Adrian Mititelu jr, prima reacție după ce Curtea de Apel a decis eliberarea tatălui său: „Pregătim două transferuri impresionante”

Urmatoarea stire

Tehnologia viitorului, expusă în Timişoara-capitală culturală europeană. Realitate augmentată şi VR

Stiri pe aceeasi tema