Dorian Popa, detalii despre relația cu afaceristul Călin Donca. „Pe lângă prostul de mine, au mai fost şi alţi ameţiţi influenţaţi de un discurs bine pus la punct”Dorian Popa este una dintre persoanele care au investit în panourile fotovoltaice ale lui Călin Donca, iar acum vedeta este gata să se întoarcă împotriva lui, alături de mulți alți care au fost păcăliți de milionar.

Donca, recomandat de cineva lui Dorian Popa

Dorian Popa a spus că Donca i-a fost recomandat atunci când el s-a decis să investesască în panouri fotovoltaice, iar apoi, încet, încet, au început să devină prieteni. El a mai spus că afaceristul a fost foarte convingător, drept pentru care nu și-a pus alte semne de întrebare și a investit fără să se gândească, transmite RomâniaTv.

„L-am cunoscut pe Călin Donca în momentul în care am vrut să îmi montez panouri fotovoltaice. Cineva apropiat m-a întrebat de ce nu lucrez cu Călin, că omul e de 8 ani în domeniul energiei. Am postat pe vlog și facturile cu care mi-am plătit panourile. Toate informaţiile există în firma mea, probabil şi în firma lui. Şi când mi-am montat…

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema