Donald Trump si-a indemnat sustinatorii sa-l voteze astazi, la alegerile primare din Iowa, in ciuda gerului: „Chiar daca votezi si apoi mori din cauza frigului, sa stii ca a meritat!”


Fostul presedinte Trump si-a incurajat sustinatorii din Iowa sa voteze cu orice pret pentru el, afirmand ca, din cauza vremii de iarna extreme, „chiar daca votezi si apoi mori, sa stii ca a meritat”. Meteorologii au avertizat asupra conditiilor „care pun in pericol viata” in Iowa pentru acest weekend, in timp ce statul se pregateste de adunarea electorala.

De altfel, Trump a anulat trei dintre cele patru evenimente pe care le avea in persoana in Iowa duminica din cauza frigului si a zapezii. Se preconizeaza ca temperaturile vor scadea pana la -40 de grade in unele parti ale statului luni. Statul se recupereaza, de asemenea, dupa un viscol care a zguduit regiunea vineri si sambata, inghetand drumurile, scrie publicatia The Hill.

„Nu poti sta acasa. Daca esti bolnav ca un caine, spui: „Draga, trebuie sa reusesc”, a declarat Trump la un miting la Indianola duminica. „Chiar daca votezi si apoi mori din cauza frigului, sa stii ca a meritat, nu uita”.

Se asteapta ca…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema