Donald Trump merge la judecată. Începe procesul de fraudă civilă împotriva Organizației TrumpÎncepe procesul pentru fraudă împotriva fostului președinte american, Donald Trump, la un tribunal districtual din New York. Trump a anunțat că va merge la tribunal. Forțele de securitate fac deja pregătiri pentru apariția sa la instanță. 

Dosarul de fraudă, introdus în septembrie 2022 de către procurorul general din New York, Letitia James, împotriva lui Trump, a fiilor săi mai mari, a companiilor acestora și a mai multor directori, va începe luni la ora 17:00, ora României.

Eric Trump, Ivanka Trump și Donald Trump Jr. „au participat cu bună știință” la presupusele scheme frauduloase, arată rechizitoriul.

Donald Trump și-a anunțat prezența pe contul său de pe Truth Social, unde îi acuză pe judecător și procuror că și-au făcut o țintă din „a-l prinde”.

Mă duc mâine dimineață la Curte pentru a lupta pentru numele și reputația mea împotriva unui procuror general corupt și rasist, Letitia James, care a făcut campanie…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Parfumul dulce al verii

Parfumul dulce al verii  Tulburată în urma morții tatălui ei, a unei căsnicii eșuate și a câtorva pierderi…