Dominic Fritz, reconfirmat președinte al USR Timiș / “Am construit un partid matur și puternic care este apreciat de mulți ca o alternativă reală la haosul ce domnește în celelalte grupări politice”


Dominic Fritz, primarul Timişoarei a fost reales în funcţia de preşedinte al USR Timiş, fiind de altfel singurul candidat pentru această funcţie, anunță DeBanat.ro. De asemenea, a fost votată şi noua echipă de conducere a USR Timiş, care are în total 21 de membri, pe lângă preşedinte existând opt  vicepreşedinţi şi 12 membri ai Biroului Județean.

“USR Timiș se concentrează în continuare pe obiectivul său cel mai important: să aducă rezultate pentru timișeni și timișoreni. Am construit un partid matur și puternic care este apreciat de mulți ca o alternativă reală la haosul ce domnește în celelalte grupări politice ale județului. Echipa noastră este mai unită ca oricând pentru a rămâne prima opțiune pentru timișeni la toate rundele de alegeri în 2024. La alegerile locale, suntem încrezători să câștigăm și al doilea municipiu din județul Timiș, cu Erwin Floroni la Primăria Lugoj. Dar și în zona periurbană și în…

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema