Dolj: Patru bărbaţi, reţinuţi după ce au bătut un tânăr


Patru bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de locire sau alte violenţe au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni.

Ieri, poliţiştii Secţiei nr.2 Rurală Breasta au reţinut, pentru 24 de ore, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, toţi din comuna Carpen, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

În fapt, doi bărbaţi, de 20 şi 27 de ani, din comuna Carpen, sunt bănuiţi că în seara zilei de 27 decembrie, în jurul orei 23.00, ar fi exercitat acte de violenţă fizică asupra unui tânăr, de 24 de ani, din localitate.

Ulterior, în aceeaşi seară, în jurul orei 23.40, cei doi, însoţiţi de alţi doi bărbaţi, de 21 şi 40 de ani, l-ar fi agresat din nou pe tânărul de 24 de ani, precum şi pe alţi doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din aceeaşi localtate.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, cei patru bărbaţi, de 20, 21, 27 şi 40 de ani, toţi din comuna Carpen, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citeste continuarea pe www.gds.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Doi voluntari britanici care sunt dispăruți în regiunea Donețk din Ucraina au fost identificați

Urmatoarea stire

Președintele Republicii Moldova, 19 vizite externe cu 25.000 de euro. Viceprimarul Constanței, o vizită în SUA cu 7.000 de euro

Stiri pe aceeasi tema